Philips Saeco Syntia HD8837/09 – te vei trezi cu plăcere zi de zi

În cele ce urmează vă voi vorbi despre un espressor automat, compact și elegant, Philips Saeco Syntia HD8837/09. O investiție pe care ți-o recomand să o faci dacă îți dorești să te bucuri în fiecare dimineață de o cafea proaspătă cu un gust unic, măcinată instant de râșnița ceramică cu care este dotat acest aparat automat. Are un preț de aproximativ 4000 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea preparatelor pe bază de cafea.

Espresorul Philips funcționează perfect, oprindu-se singur în momentul în care cele două cești sunt umplute. Din punct de vedere al designului vorbim de un aparat modern, elegant, ce se va încadra într-o bucătărie modernă sau de ce nu într-un butic. Are dimensiunile de 256 x 315 x 415 mm, ceea ce înseamnă că nu îți va ocupa extraordinar de mult spațiu.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Syntia HD8837/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea espressorului Philips Saeco Syntia este una mare, de 1400W iar presiunea este de 15 bari. Ambele caracteristici îți asigură două tipuri de băuturi absolut delicioase ce pot fi obținute prin intermediul acestui espressor ingenios: caffe longo și espresso. Indiferent dacă vrei să îți răsfeți papilele gustative cu un espresso sau cu o cafea lungă, acest lucru este posibil cu o singură atingere de buton. Boabele întregi de cafea vor fi măcinate proaspăt pentru fiecare ceașcă în parte de râșnițele din ceramică, permițând păstrarea aromei întregi. În plus, cafeaua nu este niciodată supraîncălzită. Dispozitivul de spumare cu care este dotat acest aparat de cafea, fac băutura ta preferată mai cremoasă.

Vei observa imediat diferența de gust, de aromă dar și de miros. In cazul în care ții neaparat să îți impresionezi invitații, atunci adaugă ceștii de espresso puțin praf de scorțișoară deasupra și puțină frișcă.

Philips Saeco Syntia HD8837/09 este un espressor automat care îți permite să selectezi gradul de măcinare al cafelei. Astfel, în funcție de preferințe, poți opta pentru un espresso mai tare sau unul mai slab. Poți alege până și temperatura apei. Espressorul vine cu un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare astfel încât aparatul tău de cafea să fie curățat în mod corespunzător. Datorită acestei funcții, vei avea asigurat de fiecare dată același gust al cafelei proaspăt măcinate.

Rezervorul de apă al espressorului are o capacitate de 1.2 litri și se poate detașa, ceea ce îl face mult mai ușor de curățat sub jetul de apă sau de reîncărcat. Toate compartimentele acestui aparat sunt extrem de accesibile, deoarece  este sinonim cu comoditatea datorită faptului că îți pune la dispoziție o serie de metode facile de umplere, curățare și igienizare.

Modelul Philips Saeco vine cu un ecran LCD, cu butoane colorate menite să facă meniul mai accesibil. Roșu înseamnă acțiune, verde înseamnă gata pentru utilizare, iar galben înseamnă că se așteaptă încălzirea apei. Acesta este ușor de folosit și de întreținut grație funcției de detartrare automată și ciclurilor de curățare, espressorul îți conferă comoditate, cafeaua perfectă dar și o longevitate maximă pentru aparatul tău preferat de cafea.

Pentru unele persoane, cafeaua de dimineață a devenit un adevărat ritual de care nu se pot lipsi. Unora, cafeaua le face viața mai frumoasă încă din primele ore ale dimineții. Syntia este astfel proiectat încât să îți încânte atât simțul gustului cât și privirea. Este aparatul ideal pentru o bucătărie modernă. Plăcerea unui espresso italian la tine acasă!

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de ceramică,
  • automat,
  • afișaj de tip LED

Contra:

  • prețul mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Syntia HD8837/09 este un model automat elegant, ce îți va pregăti în fiecare dimineață o cafea aromată, cu un gust perfect.

User Rating: 2.54 ( 11 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.