Philips Saeco Syntia HD8836/29 – espressorul care îți oferă un meniu întreg pentru cafea

Espressorul Philips Saeco Syntia HD8836/29 știe mai multe rețete de cafea chiar și decât tine, surprinzându-te printr-o experiență care se ridică la nivelul cafenelelor pariziene. Espressorul este unul modern și plin de energie pe care ți-o va transfera, curând, și ție. Prețul pentru espressor este de aproximativ 2880 lei(verifică preț actualizat). Aparatul se remarcă prin numeroasele rețete disponibile, capacitatea mare de preparare și calitatea sistemelor de bază ale acestuia, precum și prin designul modern. Așadar, prețul este pe măsura dotărilor espressorului.

Designul espressorului este unul foarte atractiv, acesta fiind alcătuit din inox și plastic de calitate, oferind un contrast plăcut. Aparatul are un panou de control prietenos și ușor de folosit, cu ecran LCD și un număr redus de butoane. Râșnița se află în partea de sus și are o parte transparentă care permite ca boabele de cafea să se vadă. Dimensiunile aparatului sunt de 256 x 315 x 415 mm, acesta fiind ușor de poziționat pe mobila de bucătărie.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Syntia HD8836/29

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este complet automat, așa că printr-o simplă apăsare de buton dai comanda pentru cafea, mai ușor decât la cafenea. Rezervorul de apă are o capacitate de 1.2 litri, espressorul putând prepara astfel destul de multă cafea. Mai mult, se pot prepara 2 căni de cafea în același timp, astfel încât să poți savura cafeaua alături de un partener fără să mai aștepți.  Apa se încălzește într-un timp foarte redus. Că tot am atins acest subiect, trebuie să știi că există și o funcție pentru încălzirea apei pentru ceai, precum și o funcție pentru încălzirea laptelui. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 250 de grame, fiind destul de mare pentru a nu trebui încărcat foarte des.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1400W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. Espressorul are 2 duze și un sistem special pentru spumare care asigură o spumă densă pentru preparatele cu lapte. Aparatul este prevăzut cu râșniță și folosește pentru alimentare cafea boabe. Râșnița este alcătuită din ceramică și are disponibile mai multe grade de măcinare, astfel încât cafeaua să fie potrivită pentru tipul de rețetă preferat. Cafeaua este măcinată într-un timp scurt și la un nivel silențios.

Philips Saeco Syntia HD8836/29 poate prepara espresso, espresso macchiato, latte macchiato, cafe creme și espresso lung. Lista de băuturi este impresionantă, fiind una dintre cele mai variate. Așadar te vei putea, răsfăța în fiecare zi cu o cafea diferită în funcție de momentul zilei și vei putea să oferi prietenilor mai multe variante de alegere, în funcție de preferințele lor.

Espressorul permite setarea temperaturii, a intensității cafelei și a gradului de măcinare, oferindu-ți astfel posibilitatea să îți personalizezi băutura așa cum îți dorești. Întotdeauna vei beneficia de o cafea făcută special pentru tine, care poartă semnătura preferințelor tale.

În ceea ce privește curățarea, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare prin care circuitul de cafea este curățat după fiecare folosire. Acest proces prelungește considerabil durata de viață a aparatului și te scapă de grija de a-l curăța mereu. În același timp, aparatul beneficiază de un sistem de detartrare și de combatere a calcarului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de ceramică,
  • automat,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Syntia HD8836/29 este un espressor automat elegant și modern, ce are grijă să-ți facă diminețile mai frumoase, cu o aromă de cafea interesantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.