Philips Saeco Syntia HD8833/19 – pentru ca ziua ta să fie perfectă

În ultimii ani au apărut pe piață tot felul de espressoare, care mai de care mai performante, astfel încât să ne putem bucura chiar și acasă de o ceașcă delicioasă de cafea, cum de cele mai multe ori nu aveam parte decât în cafenele. Espressoarele Philips Saeco au câștigat ușor ușor teren în fața celorlalte branduri, ajungând să fie printre cele mai utilizate de către iubitorii de cafea și asta datorită calității lor, a longevității și nu în ultimul rând a cafelei cu care ne încântă zi de zi. De aceea am decis ca astăzi să discutăm despre espressorul automat Philips Saeco Syntia HD8833/19. Prețul său nu este deloc mic, costă aproximativ 2325 lei (verifică preț actualizat), dar cu siguranță în timp își va dovedi eficiența și nu veți regreta această achiziție.

Din punctul meu de vedere discutăm despre un espressor ce poate prepara destul de multe cafele pe zi, ceea ce înseamnă că ar putea fi ideal chiar și pentru un mic butic. Cu siguranță va avea mare căutare de îndată ce clienții vor testa gustul inegalabil al cafelei servite.

În ceea ce privește designul său discutăm despre un model modern conceput, de o eleganță și un rafinament aparte. Este realizat dintr-un plastic negru, la care se adaugă mici detalii metalice, pentru un contrast mai reușit, ce reușește să încânte privirea, făcându-l potrivit pentru o bucătărie modernă. În partea superioară se poate observa un display de tip LCD, cu funcție de memorare, astfel că veți putea seta prepararea întocmai după gustul vostru. Dimensiunile sale nu sunt exagerate, 256 x 315 x 415(W x D x H), ceea ce înseamnă că nu vă va fi prea greu să îi găsiți un loc de depozitare.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Syntia HD8833/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Philips Saeco Syntia HD8833/19 este un model automat ce dezvoltă o putere de 1400 W și are o presiune de 15 bar, suficient cât să beneficiați de toată aroma din cafeaua introdusă în compartiment. Espressorul funcționează decât cu cafea boabe și asta deoarece încorporează o râșniță ceramică, iar boabele vor fi proaspăt măcinate pentru fiecare ceașcă de cafea. În felul acesta vă veți putea încânta papilele cu întreaga aromă de cafea. Compartimentul de cafea are o capacitate de 250 g, suficient pentru prepararea câtorva cafele, fără să fie realimentat.

Veți putea prepara 2 cești de cafea în același timp, astfel că diminețile vor fi adevărate momente de relaxare alături de cel drag, servind o ceașcă de cafea. Espressorul poate prepara mai multe tipuri de băuturi pe bază de cafea: espresso, cafea, caffe lungo, dar și cappuccino. În partea stângă se poate observa un sistem de spumare a laptelui, cu ajutorul căruia veți obține o spumă fină, cremoasă, bogată, cu ajutorul căreia vă veți putea etala talentele artistice atunci când vă serviți invitații. Pentru ca spuma să fie perfectă folosește un lapte cu 3,5% grăsime.

Rezervorul de apă are o capacitate de 1,2 L, asta însemnând că puteți prepara câteva cafele bune până să fie nevoie de o realimentare a sa. Probabil vă gândiți că presupune destul de mult efort să întrețineți un astfel de aparat, însă adevărul este că vă va fi mai ușor decât vă închipuiți, și asta pentru că accesoriile detașabile sunt ușor de spălat sub jetul de apă, iar espressorul dispune de o funcție de autocurățare, plus încă una de curățare automată a circuitului de cafea, deci nu veți avea dureri de cap legate de acest aspect.

Singura preocupare va fi unde îl veți așeza pe blatul din bucătărie și aceea de a vă invita prietenii la depănat amintiri, în compania unei cafele senzaționale.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • afișaj LED,
  • are râșniță ceramică

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Syntia HD8833/19 este un espressor cu performanțe excelente, ce te va delecta cu o cafea aromată în fiecare dimineață.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.