Philips Saeco Royal HD8920/09 – ca să ai o zi perfectă

Espressoarele au început să fie tot mai des prezente în casele noastre, ceea ce dovedește faptul că suntem mari iubitori de cafea. Cu lapte sau simplă, aroma cafelei este inconfundabilă. Espressorul despre care vom discuta astăzi este un model extrem de interesant, ce poate să își găsească locul nu doar într-o locuință cochetă, ci chiar și într-un mic butic ce își îmbie clienții cu o aromă de cafea intensă și inconfundabilă. Este vorba despre espressorul Philips Saeco Royal HD8920/09, ce are un preț de aproximativ 2795 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai la îndemâna oricui, însă având în vedere că discutăm despre un model exclusivist nu mi se pare chiar atât de mare.

Modelul Philips Saeco Royal impresionează printr-un design spectaculos, complet negru, accesorizat cu mici detalii din inox, ce îi conferă rafinament și eleganță. Putem observa o serie de butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite, precum și un afișaj de tip LED, ce îți indică toate detaliile de care ai nevoie pentru prepararea cafelei. Cântărește 15 kg, ceea ce înseamnă că ocupă ceva spațiu așa că va trebui să îi dedicați un colț însemnat din bucătăria voastră.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Royal HD8920/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Saeco Royal HD8920/09 este un espressor automat ce îți va prepara de fiecare dată o cafea sau un caffe latte excepțional. Are o putere de 1400W și poate prepara 2 cești simultan, astfel că dimineața nu vei fi nevoit să aștepți prea mult pentru a prepara cafea atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta. Gura de scurgere este reglabilă și se va potrivi oricărui tip de ceașcă, în felul acesta se previne stropirea sau răcirea cafelei în timpul turnării în ceașcă.

Rezervorul de apă are o capacitate de 2,2 L, ceea ce înseamnă că poți prepara cafea chiar și pentru musafiri fără să îți faci griji că trebuie să îl realimentezi. În dreapta rezervorului de cafea găsești o râșniță ceramică încorporată, ce are grijă să te îmbie tot timpul cu o cafea proaspăt râșnită. Espressorul funcționează numai cu cafea boabe și poate fi încărcat cu 350g de cafea.

Modelul Saeco încorporează și un sistem de spumare a laptelui cu ajutorul căruia vei putea prepara foarte ușor un cappuccino gustos. Cum funcționează de fapt sistemul de spumare? Practic extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte și-l spumează automat, lăsându-l ulterior să curgă direct în ceașca cu cafea. Cu o simplă atingere vei obține instantaneu o spumă delicioasă și foarte cremoasă.

Dacă te gândești că întreținerea sa poate fi dificilă, nu ai nici cel mai mic motiv să o faci, espressorul încorporează funcția de autocurățare și un sistem de decalcifiere foarte eficiente, ce îi vor prelungi durata de viață a espressorului. De fiecare dată când este necesară detartrarea, procesul automat de detartrare pornește aparatul și ghidează utilizatorul cu mesaje afișate pe ecran când este cazul să intervină.

Bucură-te tot timpul de o cafea proaspătă și aromată cu ajutorul noului espressor de la Philips Saeco și întâmpină-i pe cei dragi cu cele mai delicioase băuturi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță ceramică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Royal HD8920/09 este un espressor automat ce are grijă să îți pregătească în fiecare dimineață o cafea gustoasă, pentru ca tu să ai o zi perfectă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.