Philips Saeco Poemia HD8427/19 – un aparat rezistent pentru un gust deosebit

Espressoarele manuale, deşi mai noi şi mai puţin cunoscute în ţara noastră, sunt cele care oferă cea mai gustoasă cafea. Iar pentru persoanele care adoră să se trezească dimineaţa şi primul lucru pe care îl fac este să bea o ceaşcă savuroasă de cafea, acestea reprezintă cea mai bună investiţie, chiar dacă este şi una mai consistentă. Philips Saeco Poemia HD8427/19 poate fi exact ceea ce se caută din acest punct de vedere, fiind unul dintre cele mai bune şi rezistente modele de pe piaţă. Are un preț de aproximativ 819 lei(verifică preț actualizat) și  poate fi achitat la 28 lei pe lună. Aşadar, espressorul este o soluţie perfectă pentru cei care adoră cafeaua bine făcută, ca la cafenelele şi restaurantele de top. Doar că acest aparat îţi permite să o deguşti în fiecare dimineaţă, la tine acasă, cu minimul de efort. Este adevărat, şi investiţia este una pe măsură, dar raportul calitate preţ este unul bun dacă se iau în considerare rezultatele.

Espressorul este un model destul de mare şi care ocupă un pic de loc pe masă. Nu trebuie însă să credeţi că este un aparat incomod, ci doar că dimensiunile sale sunt mai respectabile decât ale unui model automat, din plastic. La nişte dimensiuni de 200 x 265 x 297 mm şi o greutate de patru kilograme, espressorul este un aparat electrocasnic de calitate maximă, care se poate face util în bucătăriile tuturor pasionaţilor de cafea. Este adevărat şi că are un cablu destul de scurt, de 80 cm, dar aceasta nu scade deloc din funcţionalitate.

Poze cu espressorul manual

Philips Saeco Poemia HD8427/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Şi, nu în ultimul rând, aparatul este construit din oţel inoxidabil, ceea ce îl transformă într-unul foarte rezistent, capabil să facă faţă unei utilizări zilnice, dar şi posibilelor accidente care se pot petrece în bucătărie. De aceea este şi mai scump decât unul din plastic, dar investiţia merită măcar din acest punct de vedere.

Nu doar atât însă, calitatea aflându-se şi ea la un nivel foarte ridicat, profesional s-ar putea spune. În utilizarea unui espressor manual trebuie să intervină şi proprietarul, acesta făcând mai mult decât să apese pe un simplu buton. Pentru a se obţine cafeaua, trebuie să se apese pe mica manetă cu care este prevăzut aparatul, dar procesul are nişte avantaje foarte importante. Astfel, se obţine cea mai gustoasă cafea, presiunea adusă de utilizarea manuală adăugându-se la cea de 15 bari a aparatului, pentru ca aroma din cafea să se transmită în totalitate în ceaşcă.

Capacitatea rezervorului de apă este de 1.25 litri, din aceasta putând fi preparate două ceşti simultan. În plus, espressorul este prevăzut şi cu o plită care încălzeşte ceştile pentru ca aroma cafelei să se distribuie uniform. Espressorul funcţionează atât cu cafea măcinată, cât şi cu discuri ESE (easy serving espresso) şi poate prepara şi cappuccino, dar şi ceai.

Nu în ultimul rând, espressorul este dotat cu un filtru special pentru spumă, care permite menţinerea acesteia pentru un timp îndelungat, dar şi cu un dispozitiv de spumare, care permite prepararea unor băuturi deosebite, cu care proprietarul poate experimenta aşa cum îşi doreşte.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • preț avantajos,
  • funcționează cu paduri

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.6

8.6

O alegere eficientă

Philips Saeco Poemia HD8427/19 este un espressor manual, ce te va cuceri printr-o cafea bine preparată de fiecare dată, dar mai ales prin ușurință cu care îl vei utiliza.

Vezi detalii
User Rating: 2.64 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.