Philips Saeco Poemia HD8425/19 – pentru o cafea servită ca în cele mai bune cafenele

Oricine adoră să savureze o cafea gustoasă în fiecare dimineaţă trebuie să îşi cumpere un espressor. Şi cum piaţa vine cu o serie de oferte care mai de care mai avantajoase, trebuie să se poată face şi o diferenţă între acestea. Aşadar, este bine să vedem ce espressoare merită a fi cumpărate, primul dintre cele verificate fiind Philips Saeco Poemia HD8425/19. Acesta poate fi găsit în magazine le preţul de 630 lei(verifică preț actualizat). Din acest punct de vedere, raportul calitate-preţ este unul excelent, iar materialele utilizate sunt cu adevărat de cea mai înaltă calitate, garantând cumpărătorului că aparatul va rezista pentru mult timp, chiar şi în condiţiile unei utilizări zilnice. Aşadar, espressorul este un aparat dedicat celor care îşi doresc o cafea cu adevărat deosebită în fiecare dimineaţă. Poate că sistemul de preparare este unul puţin ciudat pentru unii cumpărători obişnuiţi cu espressoarele automate, dar aşa se prepară cafeaua în cafenelele bune şi niciodată nu strică să ai unul şi în bucătărie.

Acesta este un espressor manual, adică trebuie să lucrezi puțin pentru cafeaua de zi cu zi. Ideea din spatele său este încă aceea că astfel de aparate oferă de fapt cea mai bună cafea, apăsarea manuală făcând-o să îşi păstreze calităţile la un nivel mai ridicat.

Poze cu espressorul manual

Philips Saeco Poemia HD8425/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nici materialele din care este construit nu au fost lăsate la voia întâmplării. Nu vorbim despre un plastic slab, ci un oţel inoxidabil, ceea ce înseamnă că espressorul are asigurață rezistenţa în timp.

Ca dimensiuni, modelul are 200 x 265 x 297 mm şi cântăreşte 4 kilograme, fiind o piesă importantă în orice bucătărie. Din fericire, este colorat în argintiu şi negru şi are un aspect destul de oficial, aşa că nici nu arată rău. Cablul este un pic cam scurt însă, la doar 0.8 m aparatul trebuind plasat obligatoriu în apropierea unei prize.

Espressorul Philips Saeco are un rezervor de apă de 1.25 litri şi poate prepara cafea pentru două ceşti simultan. În plus, acestea sunt şi preîncălzite de o plită înainte să fie umplute, pentru ca aroma să se păstreze pentru mai mult timp.

Presiunea aparatului este de 15 bari, perfectă pentru ca toată aroma din cafea să fie extrasă şi transmisă în fiecare ceaşcă. La aceasta contribuie, bineînţeles, şi acţiunea manuală a utilizatorului, fapt care ajută la obţinerea unui espresso (sau cappuccino sau ceai, după caz) mai savuros.

Aparatul este dotat şi cu un filtru special, care contribuie la obţinerea unei creme deosebite, care să dureze cât mai mult, spre deosebire de produsele altor espressoare unde crema dispare imediat după ce cafeaua este preparată. Există şi un sistem de spumare a laptelui, ceea ce oferă proprietarului şi posibilitatea de a experimenta cu propriile creaţii, aducându-le cât mai aproape de gustul ideal şi dorit.

Espresorul poate folosi atât cafea obişnuită, măcinată, cât şi discuri ESE (easy serving espresso). Este un sistem flexibil şi oricine se poate bucura de ele, indiferent care îi sunt gusturile.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • preț avantajos

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.4

8.8

O alegere inspirată

Philips Saeco Poemia HD8425/19 este un espressor manual, pe care îl vei îndrăgi de la prima utilizare, descoperind că poate prepara o cafea excelentă.

Vezi detalii
User Rating: 3.25 ( 14 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.