Philips Saeco Poemia HD8423/19 – espressorul la preț bun

Atunci când vine vorba de calitatea cafelei, merită să investești într-un espressor performant, care să îți ofere aceleași preparate pe care le găsești și în cafenele și să aibă o durată lungă de viață. Philips este unul dintre producătorii cu o gamă variată de astfel de modele, disponibile la prețuri pentru toate buzunarele. Philips Saeco Poemia HD8423/19 este un espressor cu rezultate excelente, având în același timp un preț foarte bun. Dacă e să ne referim la costuri, espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 529 lei(verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul de calitate superioară, remarcându-se în primul rând prin construcția metalică. Aparatul are carcasa neagră, fiind ușor de întreținut și având în același timp un aspect profesional și elegant. Panoul de control este prevăzut cu LED-uri și un buton circular rotativ, fiind foarte simplu de utilizat, iar suportul pentru cești este prevăzut cu o suprafață foarte utilă anti-alunecare. De asemenea, vei putea depozita recipiente și deasupra espressorului, economisind astfel spațiu și având mereu la îndemână ceștile.

Poze cu espressorul manual

Philips Saeco Poemia HD8423/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul pentru apă are o capacitate de 1.25 litri, suficientă pentru prepararea mai multor cești de cafea. În același timp, vei putea prepara 2 cești concomitent, acest lucru fiind util dimineața, atunci când toți membrii familiei pleacă de acasă sau atunci când ai musafiri.

Pentru o utilizare comodă, reumplerea cu apă sau cafea se face foarte ușor, compartimentele fiind direct accesibile. În același timp, tava de scurgere va proteja mobilierul și te va scuti de curățarea acestuia.

La nivelul dotărilor tehnice, espressorul funcționează manual, așa că va trebui să reglezi chiar tu timpul de presare al cafelei. Îți vei da seama simplu care e timpul potrivit pentru tine, după câteva cești de probă devenind deja expert. Aparatul are o presiune de 15 bari și o putere de 950 W, asigurând astfel o extragere completă a aromei, în ceea ce privește alimentarea aceasta putându-se face atât cu cafea măcinată, cât și cu capsule ESE (Easy Serving Espresso). Capsulele ESE sunt niște pachețele de cafea compresată, cu o cantitate standard de cafea (7 sau 14 grame).

Modelul este dotat cu un sistem clasic de spumare a laptelui, oferind o spumă cremoasă, densă și persistentă. De asemenea, există și un filtru special de presurizare pentru cremă, astfel că vei putea pregăti espresso și cappuccino, având libertatea de a personaliza apoi rețetele. Aparatul poate încălzi și apă, așa că vei putea prepara și ceai pentru cei mici sau musafirii care nu sunt fanii cafelei.

Modelul îmbină toate criteriile necesare utilizării pentru familii, având o presiune eficientă, un rezervor suficient pentru prepararea mai multor cești și beneficiind de un sistem de spumare cu rezultate foarte bune. Aparatul este unul dintre cele mai accesibile pentru dotările de care dispune, reprezentând o opțiune foarte bună și, în același timp, ridicând standardele pentru competiție.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design metalic atractiv
  • rezervor de apă generos
  • ușor de folosit

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Performanțe - 8.7
Ușurință în utilizare - 8.5

8.7

O alegere accesibilă

Philips Saeco Poemia HD8423/19 este un espressor foarte atractiv, ce îți va prepara de fiecare dată o cafea delicioasă și aromată.

Vezi detalii
User Rating: 2.71 ( 16 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.