Philips Saeco Poemia HD8327/99 – espressorul avantajos

Dacă ții la calitatea cafelei tale și îți dorești un aparat de încredere care să îți livreze rapid băutura preferată înainte de serviciu, Philips Saeco Poemia HD8327/99 este un dispozitiv potrivit pentru tine. Acesta îmbină calitatea premium a designului cu o atenție ridicată acordată preparării cafelei și un preț accesibil. Pachetul oferit este unul complet, modelul fiind unul dintre cele mai atractive de pe piață. Espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 749 lei(verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep undeva de la 20 de lei. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Espressorul se remarcă prin designul din inox, capacitatea și rapiditatea mari de preparare, rețetele variate de băuturi și presiunea ridicată. Aceasta din urmă permite extragerea completă a aromei, iar în plus sistemul de încălzire a ceștilor de deasupra aparatului contribuie la păstrarea acesteia. Modelul își merită pe deplin achiziția.

Espressorul poate fi găsit în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul espressorului inspiră profesionalism și eleganță. Acesta este alcătuit în totalitate din inox, beneficiind prin urmare de o durată de viață îndelungată și putând fi curățat foarte ușor. Dimensiunile sale sunt de 200 x 265 x 297 mm, ocupând destul de puțin spațiu. Panoul de control este prevăzut cu LED-uri și un buton circular rotativ, astfel încât să poți programa ușor aparatul. Logo-ul Philips Saeco este gravat în partea superioară a panoului.

Poze cu espressorul manual Philips Saeco Poemia HD8327/99

Philips Saeco Poemia HD8327/99

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă este detașabil și are o capacitate de 1 litru, fiind potrivit pentru prepararea mai multor cești de cafea. Pentru un randament ridicat, aparatul poate prepara 2 cești în același timp, așa că timpul de așteptare va fi mult mai redus.

Este de remarcat și faptul că suprafața de deasupra espressorului este prevăzută cu un sistem de încălzire care permite depozitarea ceștilor și preîncălzirea acestora, astfel încât aroma de cafea să se elibereze mai bine, iar stratul de cremă să dureze mai mult. De asemenea, plita este și ea prevăzută cu un sistem de menținere caldă a ceștilor, precum și cu un sistem anti-alunecare. Prepararea este astfel sigură, iar băuturile pot fi servite calde chiar și după mai mult timp.

La nivelul dotărilor tehnice ar fi de menționat faptul că espressorul este manual și poate pregăti espresso, cappuccino sau cafea simplă. Aparatul are o presiune de 15 bari și o putere de 950W. Presiunea ridicată permite extragerea completă a aromei cafelei măcinate. Alimentarea se poate face atât cu cafea măcinată, cât și cu capsule ESE (Easy Serving Espresso).

Pentru o utilizare extrem de ușoară, compartimentele pentru reumplerea cu cafea sau apă și golirea filtrului sau a tăvii de scurgere sunt direct accesibile. Philips Saeco Poemia HD8327/99 este dotat cu un filtru special de presurizare care permite formarea unui strat cremos care durează. În același timp, există un sistem clasic de spumare a laptelui, care oferă o spumă densă și delicioasă. Vei putea să impresionezi prietenii cu o cafea diferită de fiecare dată. Ar mai fi de remarcat și faptul că ai la dispoziție și un sistem pentru încălzirea apei, astfel încât să poți prepara ceai.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.3 metri, fiind destul de lung pentru a permite instalarea ușoară în orice loc.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • preț rezonabil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.6

8.5

O alegere inspirată

Philips Saeco Poemia HD8327/99 este un espressor manual potrivit pentru iubitorii de cafea, pentru cei ce își doresc să prepare acasă o cafea delicioasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.