Philips Saeco Moltio HD8769/19 – espressorul complex

Dacă ești în căutarea unui espressor cu dotări performante care să beneficieze de o capacitate mare de preparare, numeroase rețete și să fie în același timp compact, modelul Philips Saeco Moltio HD8769/19 s-ar putea să fie cel potrivit pentru tine. Seria Saeco de la Philips este una dintre cele mai apreciate de pe piață, unele modele dispunând de sisteme unice. Modelul Philips Saeco Moltio poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4000 lei(verifică preț actualizat). Deși prețul pare unul destul de mare, la o privire mai atentă, investiția este una bună pe termen lung. Espressorul are o varietate de rețete de cafea disponibile, o capacitate mare de preparare și o serie de sisteme care să facă prepararea mai scurtă și mai eficientă.

Espressorul poate fi găsit în oferta magazinului Evomag.

Designul espressorului este unul simplu, dar elegant. Acesta este în totalitate negru și are carcasa alcătuită dintr-un plastic de calitate. Tava pentru ceașca de cafea și duzele sunt alcătuite din inox. În partea de sus a aparatului se găsește panoul de control digital, prevăzut cu un ecran LCD care să facă setarea mai ușoară. Ecranul are un afișaj colorat în funcție de starea espressorului, acesta fiind roșu dacă este necesară atenția, galben dacă un program sau o funcție este în desfășurare și verde dacă aparatul este gata de lucru. Ecranul este înconjurat de butoane însoțite de pictograme. Dimensiunile aparatului sunt de 256 x 470 x 350 mm, acesta ocupând destul de puțin spațiu.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Moltio HD8769/19

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este complet automat și pregătește rapid cafeaua, printr-o simplă apăsare de buton. Rezervorul de apă are o capacitate de 1.9 litri, fiind unul foarte încăpător. Apa se încălzește într-un timp foarte redus datorită boilerului pentru încălzire rapidă. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 290 de grame, putând astfel să fie încărcat mai rar. Aparatul este prevăzut cu un rezervor special pentru lapte care dispune de 2 compartimente pentru spumare. Astfel, preparatele vor fi realizate la un nivel profesional și vor avea o spumă densă care se păstrează pentru mai mult timp.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1850 W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. Aparatul este prevăzut cu râșniță și folosește pentru alimentare cafea boabe. Râșnița este alcătuită din ceramică și este reglabilă, astfel încât cafeaua să fie măcinată la un nivel optim pentru fiecare rețetă. Există 5 nivele pentru măcinare, începând de la nivelul cel mai fin pentru un espresso tare și până la nivelul mai slab pentru cafelele lungi.

Philips Saeco Moltio HD8769/19 poate prepara espresso, cafea, cappuccino și latte macchiato, existând câte o rețetă pentru orice gust. În același timp aparatul permite setarea temperaturii, a intensității cafelei și a gradului de măcinare, oferind posibilități multiple de personalizare. Mai mult, datorită funcțiilor de memorare, vei putea beneficia mereu de cafeaua ta preferată, preparată exact cum îți dorești.

În ceea ce privește curățarea, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare prin care circuitul de cafea este curățat la fiecare pornire sau oprire. Grupul de preparare reprezintă partea centrală a espressorului, cea care asigură automatizarea. Grupul de preparare este ușor accesibil, putând astfel fi îndepărtat pentru curățarea prin clătirea sub jetul de apă de la robinet.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de ceramică,
  • automat,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Moltio HD8769/19 este un espressor automat, capabil să redea gustul fin al cafelei servită într-o cafenea selectă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.