Philips Saeco Moltio HD8768/09 – începe ziua cu un zâmbet

Espressorul Philips Saeco Moltio HD8768/09 reprezintă o capodoperă unică care îți va conferi o experiență personalizată a gustului. Dacă vrei să te bucuri pe perfecțiunea autentică a cafelei italiene, atunci acest espressor este alegerea ideală pentru tine. Philips Saeco Moltio este dotat cu o râșniță ceramică care nu se încălzește niciodată și asigură o măcinare absolut perfectă, funcționare complet silențioasă dar și performanță de durată. Pretul minunii este de 3300 lei (verifică preț actualizat), un preț pe care îl merită dacă consumi cafea zilnic, fiind o investiție pe termen lung.

Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model elegant, modern, care îți prepară în fiecare clipă nenumărate băuturi pe bază de cafea, ce îți inundă papilele gustative. Espressorul este negru, completat de mici detalii argintii, ce creează un contrast interesant, ce cu siguranță îți va atrage atenția. În partea frontală se poate observa un afișaj de tip LCD, încadrat de o serie de butoane ce te ajută să prepari o cafea interesantă de fiecare dată.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Moltio HD8768/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Datorită râșniței cu 5 preferințe pentru măcinare reglabilă, vei putea obține atât un espresso tare cât și o cafea mai slabă, în funcție de preferințe. Datorită sistemului de schimbare a boabelor de cafea, te poți bucura de plăcerea de a experimenta boabele dar și de plăcerea de a găsi varianta perfectă pentru fiecare moment al zilei.

Grație unui program 100% automat  de clătire și detartrare, te vei putea bucura de o întreținere facilă a aparatului tău de cafea. Curățarea în mod regulat prelungește considerabil durata de viață a espressorului. Espressorul va afișa un mesaj în momentul în care detartrarea este absolut necesară, procesorul automat de detartrare va porni aparatul de cafea și te ba ghida cu ajutorul unor mesaje clare, afișate pe ecranul principal dacă este sau nu nevoie să intervii. Când a fost detartrarea atât de ușoară?

Datorită funcției de memorare cu lungime și concentrație reglabile vei obține mereu o ceașcă de cafea perfectă, special infuzată pentru tine, în funcție de propriile preferințe. Pentru a savura o băutură absolut delicioasă trebuie doar să apeși pe buton. Grupul de infuzare este o invenție a celor de la Saeco și reprezintă elementul central al aparatelor create, garantând că totul este preparat de către aparat. Datorită unui acces facil îl poți îndepărta fără eforturi, cu ajutorul unui singur clic, pentru o curățare periodică.

Philips Saeco Moltio HD8768/09 este dotat cu un boiler cu încălzire rapidă. Această tehnologie a boilerului de încălzire este una extrem de rapidă și permite o preparare imediată a fiecărei cești în parte, una după alta.Prepararea unui cappucinno savuros este facilă cu ajutorul acestui espressor datorită sistemului de spumare a laptelui. Acesta va extrage laptele direct dintr-o cutie sau direct dintr-un vas cu lapte și îl va spuma automat, îl va lăsa să curgă direct în ceașcă.

Pentru un plus de confort, poți introduce tăvița de scurgere în mașina de spălat vase. Astfel, curățarea va fi mai rapidă, perfectă. Printr-o singură atingere, vei obține aproape imediat o spumă densă, absolut delicioasă, mereu la o temperatură ideală, datorită unui sistem nou, atuomat, brevetat de spumare a laptelui dotat cu o camera ciclonică specială, care asigură un flux continuu.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de ceramică,
  • salvează setările pentru cafea,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Moltio HD8768/09 este un espressor automat, ce are grijă să te trezească în fiecare dimineață cu o ceașcă interesantă și aromată de cafea.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.