Philips Saeco Minuto HD8763/09 – espressorul plin de energie

Espressorul te poate scăpa de câteva minute bune de așteptare la prepararea cafelei și apoi la curățare. În plus, în momentul actual, espressoarele au devenit adevărați experți în cafea, oferindu-ți băuturi la fel de gustoase precum cele din cafenelele italiene. Un astfel de espressor super-performant este și Philips Saeco Minuto HD8763/09. Prețul său este de aproximativ 2650 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep de la 90 de lei. Aparatul își merită investiția datorită capacității mari de pregătire a cafelei, rețetelor diferite pe care le prepară și râșniței performante. În plus, aparatul beneficiază de un sistem de curățare automat, așa că nu vei avea bătăi de cap după ce prepari cafeaua.

Designul espressorului este unul compact, acesta ocupând puțin loc, dar făcându-se cu siguranță remarcat. Espressorul este alcătuit dintr-un plastic negru de calitate care inspiră calitate și eleganță. Dimensiunile espressorului sunt de 215 x 429 x 330 mm, ceea ce înseamnă că nu va fi deloc dificil să își găsească un loc un bucătăria ta minunată.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Minuto HD8763/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea frontală a aparatului, în dreptul duzelor, întâlnim logo-ul Saeco Minuto inscripționat. De cealaltă parte, întâlnim un recipient special pentru lapte care are un rol important în preparea băuturilor. Duzele și tava pentru ceștile de cafea sunt alcătuite din inox. În partea superioară a aparatului se găsește panoul de control prevăzut cu un ecran LCD. De-o parte și de alta a ecranului se găsesc butoane care să ajute la setarea rapidă a comenzii pentru aparat. Întrucât acesta este complet automat, este suficientă apăsarea unui buton pentru pregătirea cafelei.

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.8 litri, fiind destul de mare pentru a asigura cafeaua pentru întreaga familie sau pentru prietenii aflați în vizită. Espressorul poate prepara 2 căni de cafea în același timp, economisind astfel timp. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 250 de grame. Rezervorul pentru lapte de 0.5 litri are două camere de spumare unice. Acestea garantează întotdeauna o temperatură ideală și cu un flux constant al laptelui.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1850 W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. Aparatul este prevăzut cu râșniță și folosește pentru alimentare cafea boabe. Râșnița este alcătuită din ceramică, așa că nu există riscul supraîncălzirii și nu vei avea niciodată de-a face cu o cafea arsă. Sunt disponibile 5 opțiuni de măcinare, de la cea fină pentru espresso și până la cea mare pentru o cafea mai slabă. Cafeaua este măcinată rapid, complet și extrem de silențios.

Philips Saeco Minuto HD8763/09 poate prepara cafea, espresso și cappuccino, existând opțiuni pentru toate preferințele. Datorită funcțiilor de memorare, preferințele asupra tăriei și temperaturii vor fi reținute, astfel încât de fiecare dată să te bucuri de o cafea exact așa cum îți place.

În ceea ce privește curățarea, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare prin care circuitul de cafea este curățat la fiecare pornire sau oprire a aparatului.  Mai mult, aparatul avertizează printr-un mesaj atunci când detartrarea este necesară.

Așadar, espressorul reprezintă o mână de ajutor pentru diminețile în care te grăbești să ajungi la muncă și vrei să bei o cafea de calitate acasă sau pe drum, precum și în diminețile în care vrei să petreci mai mult timp alături de cei dragi decât în bucătărie sau în după-amiezile în care ai prieteni în vizită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță de ceramică,
  • automat,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Minuto HD8763/09 este un espressor automat, ce te va întâmpina în fiecare dimineață cu o băutură delicioasă, pentru a te trezi în cel mai frumos mod.

User Rating: 3.29 ( 9 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.