Philips Saeco Minuto HD8662/09 – pentru ca ziua să fie perfectă

Pentru cei care vor să investească într-un espressor de calitate profesională pentru a beneficia și acasă de cafeaua preferată din cafenea, modelul Philips Saeco Minuto HD8662/09 este unul foarte atractiv. Acesta funcționează automat, pregătind totul pe cont propriu, fiind o adevărată plăcere să îl ai în bucătărie. Dacă te gândeşti acum la suma mare de bani pe care trebuie să o investeşti, trebuie să știi că modelul are un preț de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), un preț pe măsura dotărilor sale.

Designul espressorului este unul foarte profesional, acesta fiind disponibil pe negru și având o construcție metalică. Gura de scurgere a cafelei în ceașcă este reglabilă, adaptându-se în funcție de dimensiunile acesteia și evitând astfel stropirea. Tava pentru cești este din inox și este prevăzută cu un sistem de scurgere eficient care previne pătarea mobilierului, iar panoul de control este foarte simplu de utilizat, fiind prevăzut cu butoane bine descrise și plasate la îndemână. Aparatul are dimensiunile de 215 x 429 x 330 mm, fiind destul de compact și ocupând un spațiu redus, în ciuda multitudinii de funcții pe care le poate îndeplini.

Poze cu espressorul automat

Philips Saeco Minuto HD8662/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivel tehnic, espressorul are o presiune de 15 bari şi o putere de 1850 W. După cum spuneam și la început, espressorul este automat, așa că va prepara cafeaua rapid și fără a necesita vreun efort din partea ta. Întrucât acesta poate chiar și reține setările anterioare, va fi de ajuns să apeși un buton pentru a obține cafeaua preferată, aceasta putând fi preparată după preferințele fiecăruia, putând regla temperatura, tăria sau timpul de preparare.

Datorită tehnologiei boilerului de încălzire rapidă, aparatul va încălzi apa instant și va putea livra cafea după cafea. La acest lucru contribuie și capacitatea mare a rezervorului de apă, de 1.8 litri, precum și a compartimentului pentru cafea, de 250 de grame. Vei putea preparara 2 căni concomitent, economisind astfel timp suplimentar.  Se remarcă și sistemul automat de spumare, care permite preluarea laptelui direct din cutie sau pahar, rețetele posibile incluzând astfel espresso și cappuccino.

Alimentarea se face cu cafea boabe, aparatul fiind prevăzut cu o râșniță ceramică foarte eficientă, aceasta având 5 niveluri de măcinare, putând regla în detaliu tăria cafelei. În același timp, datorită faptului că este ceramică, dispare riscul de supraîncălzire și, prin urmare, și cel de a se arde cafeaua.

Te-ai gândi probabil că un aparat care face zilnic cafea trebuie și curățat la fel de des, dar modelul este gândit astfel încât să nu mai ai nicio problemă. Compartimentele sale sunt detașabile și lavabile, iar în plus, după fiecare funcționare, se activează un sistem automat de curățare care curăță circuitul de cafea cu apă. Totodată, sistemul include și detartrarea atunci când este necesar.

Philips Saeco Minuto este un espressor care va aduce măiestria unui adevărat barista în bucătăria ta, astfel că, printr-o simplă apăsare de buton, vei putea obține băutura caldă preferată, aceasta fiind preparată în același timp rapid și curat. Vei putea astfel să te răsfeți zilnic și să îți surprinzi prietenii cu o cafea de calitate.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design compact atractiv
  • eficiență foarte bună
  • râșniță ceramică
  • curățare automată

Contra

  • prețul ceva mai mare, dar bine argumentat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Performanțe - 9.7
Ușurință în utilizare - 9.6

9.6

O alegere eficientă

Philips Saeco Minuto HD8662/09 este espressorul ce îți va face ziua mai frumoasă, și asta datorită cafelei delicioase pe care o prepară.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.