Philips Saeco Intelia HD8753/19 – espressorul automat profesional

Dacă ești iubitor de cafea și vrei să ai parte de o cafea de calitate chiar la tine acasă, Philips Saeco Intelia HD8753/19 este un model pentru tine. Acesta beneficiază de tehnologii avansate și sisteme speciale speciale de curățare, astfel încât să nu mai ai nicio grijă după setarea băuturii dorite. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2519 lei(verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep de la 100 de lei. Prețul este unul destul de mare, dar și calitatea espressorului este una pe măsură. Acesta se remarcă prin râșnița integrată din ceramică, panoul de control animat, calitatea sistemului de spumare și sistemul automat de curățare. Prin urmare, espressorul va deveni propriul tău barista, mereu la dispoziția ta.

Espressorul are un design foarte elegant, încadrându-se perfect în orice bucătărie. Carcasa este totalitate neagră și alcătuită dintr-un plastic de calitate. Tava pentru ceașca de cafea și duzele sunt alcătuite din inox. Panoul de control este foarte animat, fiind dotat cu un ecran LCD și înconjurat de butoane prevăzute cu pictograme. Vei putea seta tipul de bătură, temperatura, cantitatea de cafea și gradul de măcinare. Dimensiunile aparatului sunt de 256 x 444 x 340 mm, acesta ocupând destul de puțin spațiu. Greutatea este de aproximativ 11 kg.

Poze cu espressorul automat

Philips Saeco Intelia HD8753/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este complet automat, așa că îți va pregăti cafeaua într-un timp record, în urma a doar câtorva apăsări de buton. Rezervorul de apă are o capacitate de 1.5 litri, fiind adaptat pentru prepararea unei cantități mai mari de cafea. Boilerul pentru încălzire rapidă permite încălzirea apei într-un timp foarte scurt, permițând prepararea continuă. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 300 de grame, așa că va trebui să îl încarci ceva mai rar. Pentru pregătirea unor cafele după rețete profesionale, espressorul este dotat cu un rezervor special pentru lapte care dispune de 2 compartimente pentru spumare. Astfel, băuturile vor avea o spumă densă și gustoasă care va rezista mai mult.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1900 W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. Aparatul este prevăzut cu o râșniță din ceramică. Aceasta este mult mai rezistentă și nu se încinge. În același timp, râșnița este reglabilă în funcție de tipul de băutură ales și are 5 niveluri de măcinare. Pentru încărcare se folosește cafea boabe.

Aparatul poate prepara espresso și cappuccino, așa că te vei putea bucura de o cafea diferită în momente diferite ale zilei. Pentru o preparare mai rapidă espressorul beneficiază de o funcție de memorare care face posibilă salvarea setărilor, astfel încât să poți prepara aceeași băutură de mai multe ori. Este disponibilă și o funcție de încălzire a apei, așa că vei putea prepara și ceai.

În ceea ce privește curățarea, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare prin care circuitul de cafea este curățat la fiecare pornire sau oprire. Curățarea regulată crește durata de viață a aparatului. Este disponibil suplimentar și un sistem de detartrare care pornește automat atunci când este necesar.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță ceramică încorporată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-review.ro

Design - 9.4
Performanțe - 9.4
Ușurință în utilizare - 9.5

9.4

De luat acasă

Philips Saeco Intelia HD8753/19 este un espressor automat, destul de ușor de utilizat, ce are grijă să îți prepare zi de zi o cafea delicioasă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.