Philips Saeco Intelia HD8752/49 – aroma cafelei proaspete

Cafeaua este plăcerea de dimineață a multora dintre noi, acea plăcere ce ne dă energie și ne pregătește pentru o nouă zi de lucru. Dacă până acum ceva timp cafeaua la ibric sfârâia în fiecare casă, iată că de ceva timp espressoarele au început să fie tot mai prezente în viețile noastre, și asta pentru că ne oferă o băutură fină, ce poate fi comparată cu ușurință cu cele din restaurante.

Astăzi vom discuta despre modelul Philips Saeco Intelia HD8752/49, ce vine la un preț de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), un preț nu tocmai la îndemâna oricui, însă având în vedere că discutăm de un espressor extraordinar, nu mă surprinde acest aspect.

Din punct de vedere al designului, pot spune că se bucură de un aspect impecabil, metalic, cu afișaj de tip LCD, ușor de folosit. Încorporează și o râșnită ceramică, ce presupune că veți servi tot timpul o cafea proaspăt râșnită, ce va intensifica aroma din fiecare ceașcă de cafea. Putem observa cu ochiul liber că vorbim de un produs premium, cu finisaje foarte bine realizate, ce sugerează elegantă și rafinament.

Espressorul Philips Saeco Intelia HD8752/49 se va încadra perfect în bucătăria voastră proaspăt renovată. Deși are o greutate de 8 kg, nu vă va ocupa prea mult spațiu în bucătărie, prin urmare nu vă va da bătăi de cap din acest punct de vedere.

Poze cu espressorul Philips Saeco Intelia HD8752/49

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Saeco Intelia HD8752/49 este un espressor ce dezvoltă o putere de 1900 W și are o presiune de 15 bar, ceea ce înseamnă într-un cuvânt eficiență. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 300 g, iar alimentarea se face cu cafea boabe, pentru ca fiecare tip de băutură pregătit să aibă o aromă intensă.

Două cești pot fi umplute simultan cu cafea. Indiferent de mărimea ceștilor, nu trebuie să vă faceți griji că nu vor încăpea sub gura de scurgere. Espressorul are o înălțime reglabilă, astfel că distanța dintre gura de scurgere și ceașcă va fi optimă.

Mai mult de atât în afară de espresso puteți prepara și cappuccino cu ajutorul dispozitivului de spumare a laptelui din stânga aparatului. Cu cât veți folosi un lapte mai gras, cu atât spuma va fi mai cremoasă, permițându-vă chiar să vă încercați talentul cu tot felul de desene în ceașca de cafea. Surprindeți-vă invitații cu un cappuccino servit ca într-o cafenea!

Rezervorul are o capacitate de 1,5 L, suficient pentru câteva cești de cafea. Mai mult de atât veți fi plăcut surprinși să constatați că timpul de încălzire a apei este foarte scurt, prin urmare nu veți fi nevoiți să așteptați prea mult pentru a savura aroma unei cești de cafea. Philips Saeco Intelia HD8752/49 este extrem de ușor de utilizat, având capacitatea chiar de a memora cantitatea, tăria și temperatura cu care doriți să faceți cafeaua. Prin urmare creați băutura perfectă chiar pe gustul dumneavoastră.

Rășnița are capacitatea de a râșni în 5 moduri diferite, de la cea mai fină, pentru un espresso cât mai concentrat, până la cea mai mare, pentru o cafea ceva mai slabă. Nici întreținerea sa nu creează probleme, fiecare element utilizat fiind detașabil, prin urmare ușor de spălat. Pentru cei ce au mașină de spălat, este bine de știut faptul că tava de scurgere și carafa integrată pot fi spălate în mașina de spălat vase fără nici o problemă. Chiar și grupul de preparare este detașabil și poate fi clătit sub jet de apă, iar pentru ca durata de viață a aparatului să fie prelungită, este bine de știut că espressorul își poate curăța în mod automat circuitul de cafea, la pornirea sau oprirea aparatului. De fiecare dată când aparatul necesită detartrare, un mesaj vă va fi afișat, urmând alte mesaje în cazul în care este necesară intervenția utilizatorului.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit
  • ușor de întreținut,
  • are râșniță,
  • afișaj de tip LCD

Contra:

  • prețul nu este tocmai la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Intelia HD8752/49 este espressorul perfect ce promite să îți ofere cafeaua perfectă în fiecare dimineață, pentru ca ziua respectivă să fie un succes total.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.