Philips Saeco Intelia HD8751/19 – pentru un gust deosebit

De câte ori nu te-ai trezit dimineața, cu gândul la o ceașcă de cafea cu aromă intensă, care să te pregătească pentru o zi productivă, în care să reușești în tot ce ți-ai propus? Atunci sunt convinsă că espressorul automat Philips Saeco Intelia HD8751/19 va fi întocmai pe gustul tău. Are un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), deloc mic aș putea spune, dar care cu siguranță mă provoacă să îl descopăr de ce este în stare și ce funcții deține.

Întâi de toate încep prin a vă spune că impresionează de la prima vedere printr-un aspect elegant și rafinat. Mă duce cu gândul la micile cafenele, ce îți servesc o cafea aromată, în cadrul unei atmosferi liniștite, ce te face să revii iar și iar pentru a retrăi aceeași senzație minunată de fiecare dată. Pare o construcție destul de solidă, pregătită pentru a prepara suficiente cafele chiar și pentru invitații unei mici petreceri în familie.

Este complet negru, realizat dintr-un plastic foarte calitativ, iar în partea superioară este accesorizat cu câteva elemente argintii, ce sugerează faptul că discutăm de un espressor modern, ce cu siguranță se va dovedi o adevărată piesă de rezistență în bucătăria voastră proaspăt renovată. Panoul de control afișează un display de tip LED, ce vă permite să alegeți intensitatea cafelei, procesul de detartrare, etc, precum și câteva butoane ce te vor ajuta să faci selecțiile potrivite pentru a obține cafeaua întocmai după gustul tău. Cântărește 8 kg și are dimensiuni de 256 x 340 x 440mm, ceea ce înseamnă că va ocupa un spațiu nu exagerat de mare pe blatul din bucătărie.

Poze cu espressorul automat Philips Saeco Intelia HD8751/19

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Saeco Intelia HD8751/19 este un espressor automat, destul de ușor de folosit, chiar și pentru cei ce nu au experiență cu aceste mici electrocasnice. Dezvoltă o putere de 1900 W și are o presiune de 15 bar, așa cum întâlnim la marea majoritate a aparatelor de acest gen și din punctul meu de vedere este suficient pentru a scoate toată aroma din cantitatea de cafea disponibilă unei cești.

Încorporează o râșniță ceramică, ce asigură un grad de măcinare precis, fără să se supraîncălzească, oferind totodată o funcționare silențioasă, în locul celei enervante cu care ne-am cam obișnuit atunci când vine vorba de râșnire. De asemeni modelul acesta ceramic, în comparație cu alte modele din oțel are o longevitate mult mai mare, astfel că te vei putea bucura de o cafea proaspăt râșnită de fiecare dată, cu un gust inegalabil. Compartimentul de cafea are o capacitate de 300 g, adică nu va fi nevoie să îl realimentați după fiecare preaparare.

Îmi place faptul că se pot prepara 2 cești în mod simultan, astfel că vei avea cafeaua gata odată cu cea pentru soțul tău, pentru a petrece împreună o mică clipă de relaxare. Rezervorul are o capacitate de 1,5 L, suficient de încăpător încât să prepare mai multe cafele fără să vă gândiți că s-ar putea goli. Potrivit producătorului veți putea prepara două tipuri de băutură, caffe lungo și espresso, dar din câte putem observa în partea stângă modelul încorporează și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce te va ajuta să prepari un cappuccino sau un latte machiatto senzațional. Folosind un lapte mai gras, veți putea obține cu ajutorul acestui panarello o spumă densă și bogată, ce vă permite să vă etalați abilitățile de barman preparând pentru cei dragi cafele delicioase, cu un design atrăgător.

Întreținerea sa nu este complicată absolut deloc, tăvița de scurgere și dispozitivul de spumare pot fi spălate atât manual, cât și în mașina de spălat vase, iar espressorul dispune de o funcție de autocurățare și un sistem de decalcifiere, ce asigură longevitatea micului aparat de bucătărie. De acum diminețile vor fi mult mai aromate și vor avea un gust mult mai intens.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • afișaj LCD,
  • are râșniță ceramică

Contra:

  • prețul nu este chiar la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Intelia HD8751/19 este un model extraordinar, ce reușește să prepare o cafea intensă, aromată, cu un gust pe care ți-l vei stabili chiar tu.

User Rating: 2.95 ( 19 votes)

Un comentariu

  1. am nevoie de garnitura de cauciuc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.