Philips Saeco HD8743/19 – aroma perfectă pentru o zi perfectă

Ador mirosul de cafea dimineața. Este plăcerea mea vinovată, ce mă trezește și mă pregătește pentru o nouă zi de lucru. Poate că este doar în subconștientul meu acest aspect, însă consider că o cafea aromată dimineața, îi dă gust zilei.

Prin urmare astăzi vom discuta despre un espressor ce mie mi-a atras atenția, este vorba despre modelul Philips Saeco HD8743/19, ce are un preț de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat)un preț nu chiar mic, însă având în vedere felul în care se prezintă, consider că și-l merită pe deplin.

Din punct de vedere al aspectului, espressorul arată impecabil, design modern, elgant, colțuri rotunjite și materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt elementele definitorii în ceea ce privește micul aparat.

Se prezintă pe o nuanță de negru, pe care se evidențiază detaliile argintii. Mai mult de atât, încorporează și o râșniță, astfel că veți putea folosi cafeaua boabe, pe care o veți râșni înainte de prepararea cafelei. Este binecunoscut faptul că o cafea proaspăt râșnită este mult mai aromată, cu un gust mult mai intens.

Poze cu espressorul Philips Saeco HD8743/19 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips Saeco HD8743/19 este un espressor automat, ce dezvoltă o putere de 1400 W. Poate pregăti 2 cești de cafea simultan. Teoretic este destinat preparării pentru espresso, dar din punctul meu de vedere vă puteți folosi de acel panarello din dotare să spumați cantitatea potrivită de lapte pentru a prepara fie capuccino, fie latte machiatto, în funcție de preferință.

Râșnița este din ceramică și are o capacitate de 180 g, suficient pentru câteva cești bune de cafea, iar capacitatea rezervorului de apă ajunge la 1 L.

Puterea de 15 bar va scoate toată aroma din cafea, astfel că espressorul va deveni de neînlocuit în bucătăria voastră. Nu este prea mare(295 x 325 x 420 mm), ceea ce înseamnă că îi veți găsi loc cu ușurință în bucătărie, indiferent de mărimea ei.

Întreținerea lui se face destul de ușor, pentru că unitățile de preparare sunt detașabile, , ceea ce înseamnă că le puteți spăla cu ușuință sub jetul de apă și reinsera în aparat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • are râșniță,
  • ușor de folosit

Contra:

  • prețul nu este la îndemâna oricui

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco HD8743/19 este un espressor ce oferă o ceașcă de cafea aromată, cu un gust unic, ideală pentru o zi perfectă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.