Philips Saeco Estrosa HD8525/09 – cafeaua ce te va trezi în fiecare zi

Marea majoritate suntem mari amatori de cafea, și nu neapărat pentru faptul că ne asigură energia necesară pe durata unei zile, cât și pentru aroma unică cu care ne îmbată zi de zi. Tocmai datorită acestei plăceri consider că un espressor este binevenit în orice casă în care cafeaua are un rol important. De aceea astăzi am ales să discutăm despre un espressor extrem de bun, ce promite să prepare cafeaua ideală pentru ca fiecare dimineață să capete culoare. Este vorba despre modelul Philips Saeco Estrosa HD8525/09, ce poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1350 lei (verifică preț actualizat), un preț relativ acceptabil având în vedere că pregătește o cafea similară celei servită într-o cafenea.

Din punct de vedere al designului vorbim de un espressor cu un aspect modern, ce cu siguranță va da foarte bine într-o bucătărie modernă. Este negru, accesorizat cu câteva detalii metaice, ce crează un contrast foarte reușit, sugerând eleganță și rafnament. Deasupra putem observa o plită ce se încălzește, pe care se așează ceștile cu gura în jos, astfel încât în momentul în care turnați cafeaua în ele, să se păstreze toată aroma, iar voi să vă bucurați pentru mai mult timp de o cafea gustoasă.

În partea de sus, veți găsi și panoul de comandă, ce dispune de câteva butoane și un afișaj de tip LED. Pare destul de ușor de utilizat, prin urmare nu veți avea bătăi de cap chiar dacă nu ați mai folosit un espressor până în prezent.

Poze cu espressorul manual Philips Saeco Estrosa HD8525/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Philips Saeco Estrosa este un model manual, ce atinge 1900 W și dezvoltă o presiune de 15 bar. Ca și recomandare aș spune că este ideal dacă puteți achiziționa și un tamper pentru a presa cafeaua din capsulă. În felul acesta presiunea va reuși să scoată absolut toată aroma din cantitatea de cafea introdusă în capsulă.

Funcționează numai cu cafea măcinată și potrivit producătorului poate prepara două tipuri de băutură: espresso și ceai, dar având în vedere că în partea dreaptă putem observa și un dispozitiv de spumare a laptelui, eu aș spune că poate prepara și cappuccino sau latte macchiato. Tot ce va trebui să faceți va fi să alegeți un lapte ceva mai gras și să îl spumați până când veți obține o cremă fină, ce cu puțină îndemânare vă permite chiar să realizați desene în ceașca de cafea.

Puteți prepara două cești simultan, ceea ce vă va ajuta să nu vă faceți musafirii să aștepte prea mult după delicioasa băutură. Întreținerea sa este destul de ușoară, absolut toate accesoriile folosite sunt detașabile și le puteți clăti sub jet de apă. Nu vă mai rămâne decât să vă invitați prietenii mai des la discuții interesante și să îi serviți cu o ceașcă de cafea excelentă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • afișaj LED

Contra:

  • nu are râșniță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Philips Saeco Estrosa HD8525/09 îți pregătește cafeaua cu aromă intensă, ce te va face să ai o zi excelentă din toate punctele de vedere.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.