Philips Intelia Evo Class HD8752/99 – espressorul automat cu râșniță

Espressoarele cu râșniță încorporată sunt extrem de utile, acestea contribuind la prepararea unor băuturi de calitate încă de la început, prin asigurarea calității și a nivelului de măcinare în funcție de tipul de băutură dorit. Un astfel de espressor este și Philips Intelia Evo Class HD8752/99, ce poate fi găsit în magazin la prețul de aproximativ 2039 lei(verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 70 de lei. Espressorul se remarcă prin integrarea râșniței din ceramică, posibilitatea preparării a 2 căni în același timp, rețetele variate disponibile și sistemul automat de curățare. Așadar, modelul este unul atractiv și potrivit pentru un iubitor de cafea care ține la calitate și vrea să se bucure în orice moment de băutura preferată.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Espressorul are un design foarte profesional, fiind complet argintiu și având un aspect modern. Acesta este dotat cu un panoul de control interactiv, foarte util pentru asistarea utilizatorului pe parcursul preparării cafelei. Acesta este însoțit de butoane prevăzute cu pictograme, astfel încât setarea să fie cu atât mai ușoară. Compartimentul pentru cafea este transparent, aceasta oferind un contrast foarte plăcut față de restul carcasei. Dimensiunile aparatului sunt de 256 x 440 340 mm, iar greutatea acestuia este de 8 kg.

Poze cu espressorul automat

Philips Intelia Evo Class HD8752/99

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.5 litri, fiind destul de mare pentru a asigura pregătirea cafelei pentru întreaga familie. În plus, pot fi preparate 2 căni de cafea în același timp. Acest lucru este util mai ales dimineața sau atunci când ai musafiri în vizită și ai nevoie de o viteză mai mare de preparare. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 300 de grame, putând fi încărcat ceva mai rar.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1850 W și este prevăzut cu o pompă cu o putere de 15 bari. După cum spuneam la început, un avantaj al aparatului este acela că beneficiază de o râșniță ceramică și folosește prin urmare pentru alimentare cafea boabe. Datorită faptului că este alcătuită din ceramică, nu există riscul supraîncălzirii, iar cafeaua nu se va arde. Sunt disponibile 5 opțiuni de măcinare, adaptate pentru diferite rețete de cafea. Poți alege astfel între o măcinare fină pentru espresso sau una mai slabă pentru o cafea obișnuită.

Aparatul poate prepara cafea, espresso și latte macchiato, existând o rețetă pentru fiecare preferință. Îți vei putea impresiona prietenii cu băuturi de calitate profesională. Pentru a economisi timp, espressorul este dotat cu funcții de memorare, astfel încât să te poți bucura mereu de aceeași cafea, cu aceeași tărie și temperatură. Sistemul de spumare este unul special și poate extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte. Nu în ultimul rând, există și o funcție de încălzire a apei, așa că vei putea prepara și ceai.

În ceea ce privește curățarea, aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare prin care circuitul de cafea este curățat la fiecare pornire sau oprire a aparatului.  Pentru o protecție suplimentară aparatul este dotat și cu un sistem automat de detartrare. Durata de viață crește astfel destul de mult.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are râșniță ceramică încorporată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9.3
Ușurință în utilizare - 9.4

9.3

Ușor de utilizat

Philips Intelia Evo Class HD8752/99 este un espressor automat, ce încorporează o râșniță ceramică, pentru ca tu să te poți bucura de o cafea proaspătă zi de zi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.