Philips HD8841/09 – espressorul automat cu râșniță

Philips HD8841/09 este un espressor de calitate superioară, care îți va transforma diminețile într-un val de arome savuroase de cafea. Acesta funcționează complet automat și beneficiază de toate funcțiile pentru a prepara pe cont propriu băutura ta preferată. Prețul pentru espressor este de aproximativ 2199 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de mare, justificat prin calitatea cafelei preparate.

Designul espressorului se remarcă printr-o construcție foarte compactă. Modelul are dimensiunile de doar 215 x 429 x 330 mm, fiind ușor de poziționat pe blatul de bucătărie fără a aglomera spațiul. Espressorul îmbină negrul și argintiul pentru un aspect foarte elegant. Interfața este foarte simplu de folosit, fiind prevăzută cu un număr redus de butoane de mari dimensiuni. Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere, iar, pentru o siguranță ridicată împotriva scurgerilor, aparatul este prevăzut și cu un sistem ajustabil pentru gura de scurgere a cafelei. Acesta se adaptează la dimensiunile cănii, astfel încât cafeaua să curgă din ea. Vei putea folosi atât cești mici pentru espresso, cât și căni de până la 15 cm pentru latte macchiato.

Poze cu espressorul automat

Philips HD8841/09

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Rezervorul pentru apă are o capacitate de 1.8 litri, așa că nu va fi nevoie să îl reumpli prea des dimineața sau când ai musafiri. Pentru o viteză de preparare și mai bună, espressorul poate  pregăti 2 căni de cafea în același timp. Compartimentul pentru cafea are o capacitate de 250 grame, fiind din nou util datorită faptului că necesită o reumplere mai rară.

La nivel tehnic, espressorul are o putere de 1850 W și are o pompă cu presiunea de 15 bari, alimentarea făcându-se cu cafea boabe. Pentru o aromă specială, cafeaua este râșnită imediat înaintea preparării, astfel încât gustul să fie cât mai intens. Râșnița este complet ceramică și prin urmare nu va influența aroma cafelei. Totodată, aceasta are 5 opțiuni de măcinare, putând regla tăria în funcție de fiecare preferință. Sistemul de spumare a laptelui eliberează o cantitate optimă de abur pentru prepararea spumei, care va ieși gustoasă și densă și va fi persistentă.

Aparatul beneficiază de un sistem automat de curățare, așa că nu vei avea o bătaie de cap prea mare pentru întreținerea acestuia.

Cafeaua se prepară complet automat, putând seta espressorul chiar și printr-o singură apăsare de buton atunci când folosești setările deja memorate. Vei putea pregăti espresso, cappuccino, macchiato sau cafea lungă, având control complet asupra temperaturii, cantității și tăriei. De asemenea, vei putea pregăti și ceai datorită sistemului simplu de fierbere.

Modelul funcționează complet automat și oferă un control detaliat asupra preparării, așa că te vei simți exact ca în cafenelele italienești.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design vintage elegant
  • interfață simplu de folosit
  • rezervor de apă detașabil
  • posibilitatea de preparare a 2 cești concomitent
  • sistem de spumare pentru cappuccino
  • posibilitate de încărcare cu cafea măcinată sau pad-uri ESE

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 8.9

9

Pentru dimineți aromate

Philips HD8841/09 este un espressor de calitate superioară, care prepară rapid cafeaua pentru întreaga familie sau grupul de prieteni.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.