Philips HD8325/79 – un espressor ieftin ce îți prepară o cafea savuroasă

O ceașcă de cafea cu o aromă specială ne pregătește pentru o zi energică, în care trebuie să avem un tonus ridicat pentru a face față programului încărcat. Iar o astfel de cafea o putem prepara cu espressorul manual Philips HD8325/79, un model pentru care vom scoate din buzunar suma de 527 lei (verifică preț actualizat), un preț nu foarte mare, ținând cont că ne vom putea bucura de o cafea tare și interesantă, similare celor servite în cafenele.

Din punct de vedere al designului, modelul este un espressor micuț, ce nu ocupă mult loc în bucătărie și are un aspect destul de plăcut, este complet negru, ușor accesorizat cu detalii metalice, conferindu-i astfel un aer ceva mai interesant față de modelul Philips Saeco Poemia HD8323/39.

Deși vorbim de un espressor manual, acest aspect nu inflențează cu absolut nimic gustul puternic și aromat al cafelei și ceea ce îmi place este faptul că nu este greu de folosit absolut deloc, ba din contră.

Poze cu espressorul manual Philips HD8325/79

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Philips Saeco dezvoltă o putere de 950 W, cu ajutorul căreia veți putea prepara cafea sau espressor potrivit producătorului. Din punctul meu de vedere puteți prepara și un cappuccino sau un latte machiatto, mai cu seamă că dispozitivul dispune și de un sistem de spumare a laptelui.

Sunt convinsă că veți obține o spumă fină și cremoasă, ce va da un gust deosebit cafelei. Cu cât laptele folosit este mai gras, cu atât spuma va fi mai cremoasă. Cei mai pricepuți își pot surprinde apropiații cu diferite desene realizate în spuma din ceașca de cafea.

Cei 15 bar sunt suficienți pentru a prepara 2 cești de cafea simultan și a scoate toată aroma din cafeaua măcinată. În prealabil, cât se încălzește apa puteți așeza ceștile pe încălzitor, în felul acesta vă veți asigura că veți avea cafeaua mai mult timp caldă și totodată acest aspect facilitează eliberarea aromei.

Întreținerea espressorului este destul de ușoară, fiecare accesoriu se detașează și se spală cu ușurință. Chiar și pentru apă, aveți un recipient care se scoate din espressor pentru a fi spălat, prin urmare nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește depunerea de calcar, nu va fi cazul.

Practic pentru a folosi espressorul va trebui să umpleți recipientul cu apă în funcție de câte cafele preparați, veți folosi cafea măcinată pentru a o pune în filtru, după care veți presa ușor cu un tamper(în felul acesta se formează o capsulă, iar presiunea va scoate toată aroma din cafea), introduceți ceașca sub filtru și apăsați pe butonul de pornire, după care așteptați. Opțional spumați laptele sau o puteți servi ca atare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are un preț bun

Contra:

  • nu are râșniță

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

Philips HD8325/79 este un espressor mic, compact, ce îți va pregăti o cafea delicioasă în fiecare zi. Este ușor de folosit, ceea ce înseamnă că nu îți va da bătăi de cap să pregătești o ceașcă de cafea aromată.

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.