Philips Avance Collection HR7954/00 – un robot de bucătărie de neegalat

Având în vedere lipsa din ce în ce mai acută de timp a oamenilor, robotul de bucătărie s-a dovedit a fi un sprijin de neegalat în gospodăriile noastre. Mâncărurile pregătite rapid, posibilitatea de a face salate şi piureuri atât de sănătoase, tocarea cărnii şi a legumelor, frământarea aluatului, toate aceste activităţi, care consumă timp, au fost preluate de robotul de bucătărie. Iar avantajele oferite de Philips Avance Collection HR7954/00 sunt cu greu de egalat. Acesta poate fi găsit în magazine la preţul de 1449 lei (verifică preț actualizat), un preţ deloc mare pentru facilităţile oferite de robotul în cauză. Singurul lucru care ar putea fi dezavantajos la acest robot este poziţia înaltă în care se montează vasul de feliere-mărunţire, pentru că la o încărcare mai mare poate produce vibraţii sesizabile. Cu toate acestea, ventuzele de prindere îşi fac treaba amortizând oscilaţiile din timpul funcţionării.

Robotul de bucătărie poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Culoarea albă şi aspectul minimalist sunt completate de o serie largă de accesorii care fac posibilă executarea a nenumărate operaţii, permiţând gospodinelor să se ocupe mai mult de ele în timpul liber rămas.

Poze cu robotul de bucătărie Philips Avance Collection HR7954/00

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bolul de frământare poate amesteca 1300 g de aluat odată, ceea ce face ca acest robot să fie util pentru famiile mari. Aluatul pentru 2 pâini sau pentru 4 pizze medii poate fi frământat într-o singură etapă. Vasul este metalic, cu mâner din acelaşi material, acesta din urmă fiind extrem de uşor de folosit datorită formei sale ergonomice. Capacul antistropi va ajuta să păstraţi curăţenia în bucătărie în timp ce gătiţi.

Vasul pentru blender este dotat cu o lamă special construită de cei de la Philips pentru a amesteca şi pasa fructe sau legume, sau chiar pentru a sparge gheaţa. Volumul de 1.25 litri este suficient pentru a pregăti shake-uri pentru întreaga familie, fără a fi nevoie de mai multe operaţii.

Vasul principal al robotului de bucătărie are un volum de 1.5 litri, fiind mai mult decât încăpător pentru prepararea prânzului sau cinei pentru o familie numeroasă. Acesta este dotat cu diverse accesorii pentru a felia, toca, rade sau chiar granula orice tip de legume sau fructe.

Ca şi cum nu ar fi fost suficient ce ne oferă până acum acest robot, el este dotat şi cu un storcător de fructe pentru a pregăti sucuri naturale pentru întreaga familie. Acesta este extrem de eficient, reuşind să extragă aproape toată esenţa dintr-un fruct sau o legumă.

Philips Avance Collection HR7954/00 se fixează de masa sau blatul de lucru cu ajutorul unor ventuze care, deşi în timpul funcţionării menţin robotul în poziţie fixă, sunt în aşa fel concepute încât să permită dezlipirea şi ridicarea aparatului fără probleme.

Accesul la bolul de frământare se face uşor prin bascularea braţului liber. Acest lucru este foarte important atunci când doriţi să verificaţi, din când în cand, starea aluatului sau a compoziţiei din vasul metalic. Ridicarea şi coborârea braţului se face printr-o acţionare uşoară cu mâna.

De asemenea, accesoriile se pot înlocui foarte uşor, aparatul fiind dotat cu sisteme eficiente de prindere. Fie că e vorba de spirala special concepută pentru a imita mişcarea manuală atunci când frământăm,fie că e vorba de tel sau paletă, acestea se fixează uşor şi repede printr-o simplă înfiletare în capul braţului liber.

Din punct de vedere tehnic, motorul este unul extrem de puternic, putând elibera o forţă de maxim 900 W. Pentru a efectua eficient fiecare operaţie, puterea motorului poate varia în 7 trepte, la care se adaugă şi funcţia Puls.

Sistemul antialunecare protejează bolul şi resul accesoriilor de alunecarea din locaşurile special destinate.

De menţionat că bolul şi accesoriile pot fi spălate în maşina de spălat vase, astfel încât nici măcar curăţarea acestui dispozitiv electrocasnic nu este dificilă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • cu multe accesorii,
  • puternic

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Putere
Accesorii
Ușurință în utilizare

Philips Avance Collection HR7954/00 este un robot de bucătărie complet, cu nenumărate accesorii, ce au grijă să îți ușureze munca în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.