Panasonic MJ-L500SXE – pentru mai multe vitamine în pahar

Panasonic MJ-L500SXE este un storcător de fructe, cu presare la rece, extrem de eficient, ce te va ajuta să obții mai mult suc decât în cazul unui storcător de fructe cu centrifugare. Are un preț de aproximativ 1269 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mare ce-i drept față de un storcător obișnuit, însă pe deplin justificat datorită calităților sale despre care vom discuta în cele ce urmează.

Storcătorul poate fi găsit în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, storcătorul de fructe se prezintă foarte bine, are un aspect rafinat și pare foarte bine construit. Cântărește 4 kg și are dimensiunile de 18,5 x 17,6 x 43,2 cm(W x D x H), ceea ce înseamnă că este destul de ușor să îi asiguri un mic spațiu de depozitare pe blatul din bucătărie. Este realizat pe o nuanță de negru, însă partea de inferioară este construită din inox.

Poze cu Panasonic MJ-L500SXE

Panasonic MJ-L500SXE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Totuși de ce ar trebui să achiziționezi un storcător cu presare la rece?

Ei bine, dacă ceva mai sus îți spuneam că un astfel de storcător reușește să obțină o cantitate de suc mai mare față de un storcător normal, cu siguranță acesta mai deține o calitate ce va conta chiar mai mult în alegerea ta, aceea că procesează ingredientele în așa fel încât vitaminele fructelor sau legumelor stoarse nu sunt distruse în timpul stoarcerii. Pe când în cazul unui storcător prin centrifugare, se pierde o mare parte din vitamine datorită faptului că acesta se încinge în timpul procesului de stoarcere. Practic vei avea în pahar toți nutrienții produsului stors. Nimic nu se pierde.

Storcătorul de fructe cu presare la rece Panasonic reușește să extragă până la 90% din fruct. Are o putere de 290 W și o viteză de 45 rotații pe minut. Lamele din oțel inoxidabil se rotesc lent, pentru a stoarce cât mai eficient ingredientele. Un aspect foarte important este acela, că sucul nu se separă odată cu trecerea timpului. Recipientul pentru suc are o capacitate de 1,5 l, iar cel pentru pulpă de 2 l. Îți oferă posibilitatea de a folosi chiar și fructe congelate, pentru a prepara rețete delicioase.

Întreținerea storcătorului Panasonic este extrem de simplă, componentele se demontează ușor și se pot spăla fie manual, fie în mașina de spălat vase.

Dacă tot se promovează juce-urile de toate felurile, de ce să nu și le prepari singur? În felul acesta poți prepara cele mai variate rețete de fiecare dată, cu un cost mult mai mic față de cele comandate din comerț.

Păreri pro şi contra

Pro

  • se obține mai mult suc față de o stoarcere prin centrifugare,
  • sucul nu se separă după ce trec câteva minute,
  • se păstrează vitaminele și toți nutrienții fructului sau legumei stoarse

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 10
Ușurință în utilizare - 10

10

O alegere eficientă

Panasonic MJ-L500SXE este un storcător de fructe cu presare la rece, care are grijă să îți ofere mai mult suc, mai multe vitamine, mai mulți nutrienți.

Vezi detalii
User Rating: 3.85 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.