Philips 32PFS5501/12 – un Smart TV ieftin, pentru dormitor

Televizoarele au devenit un must have pentru cei mai mulți dintre noi. Probabil este mijlocul de divertisment cel mai des întâlnit în locuințele noastre. Ne place, ne relaxează, îl putem folosi pentru jocuri împreună cu o consolă de gaming și dacă pe deasupra îl putem achiziționa și la un preț accesibil, atunci deja vorbim de o investiție bună. Philips 32PFS5501/12 este unul dintre aceste modele. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), un preț bun având în vedere că vorbim de un Smart TV. Poate fi achiziționat chiar și în rate lunare de 92 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Televizorul se bucură de un design metalic rafinat, cu o ramă ultra slim și un panel foarte îngust. La prima vedere l-aș încadra într-o altă categorie de preț. Se sprijină pe două piciorușe în formă de „V”, ce îi conferă stabilitate, însă poate fi montat și pe un suport TV de perete, iar noi încurajăm acest lucru, nu de alta, dar frumusețea noilor generații de televizoare este mult mai bine pusă în valoare în felul acesta. Modelul Philips este ușor, cântărește numai 5,7 kg, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință la nevoie. De exemplu, dacă vrei să urmărești un meci cu prietenii în curte, vei putea face asta fără nicio problemă. Consumul energetic este de doar 34 W, cam cât 3 becuri LED puternice.

Poze cu Philips 32PFS5501/12

Philips 32PFS5501/12

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Televizorul este un Smart TV din gama lansată de producător în 2016 și rulează sistemul de operare Android cu o interfață rapidă și prietenoasă. Din Google Play Store ai acces la un conținut bogat de aplicații interesante și jocuri pentru orice vârstă. Ai 4 GB disponibili să instalezi toate aplicațiile dorite. Totuși pentru un gaming competitiv recomand un controller dedicat. Nu de alta dar experiența cu telecomanda nu este chiar cea mai plăcută și mai confortabilă.

Televizorul are o diagonală de 80 cm, ceea ce îl recomandă mai degrabă pentru un dormitor. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și redă imagini detaliate, clare și bogate în culoare.

Sonorizarea este de 16 W și oferă un sunet clar, precis, cu un bas echilibrat, o adevărată încântare pentru ureche., însă la volum maxim se pot sesiza mici distorsiuni. Dacă luăm în considerare tot pachetul, este normal ca pe alocuri să se mai facă și rabat. Nu putem avea pretenția ca la prețul acesta să le aibă pe toate. Ce îți spot spune însă, este că modelul Philips poate concura cu alte modele mai scumpe de atât.

Pe spate sunt găzduiți conectorii, iar aici vorbim de o gamă destul de bogată, ce include: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB, o intrare component, minijack-ul de căști, o ieșire digitală, Slot-ul CI+ pentru decodarea canalelor digitale și Scart(pentru cei care încă mai păstrează legendarul video cu casete).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț bun,
  • design rafinat
  • Smart TV
  • Full HD

Contra:

  • se mai blochează uneori

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.4

8.6

O alegere Smart

Philips 32PFS5501/12 este un Smart TV cu o rezoluție Full HD, diagonală de 80 cm, ideal pentru a-l utiliza în dormitor.

Vezi în magazin
User Rating: 3.34 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.