Osaka Nordic Inverter OHW12LT – un aparat de aer condiționat cu preț de ”vară”

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 8.7

8.8

O alegere Smart

Osaka Nordic Inverter OHW12LT este un aparat de aer condiționat cu un design clasic, ce are un preț destul de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.6 ( 5 votes)

Fie că te-ai săturat de căldura toridă din timpul verii, fie că tocmai te-ai mutat și dorești să îți asiguri confortul necesar atât pe timpul verii, cât și pe timpul iernii, aparatul de aer condiționat reprezintă soluția ideală. Și pentru că mulți dintre noi ne încadrăm într-un buget mediu, îți propun să discutăm astăzi despre modelul Osaka Nordic Inverter OHW12LT. Îl poți găsi în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1629 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de accesibil, având în vedere puterea de răcire.

Din punct de vedere al designului, acesta afișează un aspect simplist, clasic, fără să impresioneze în mod deosebit. Este accesorizat cu un afișaj de tip LED, ce indică temperatura din încăpere și cu o telecomandă, cu ale cărei comenzi te vei familiariza destul de repede. Unitatea interioară a aparatului cântărește 7,7 kg și are dimensiunile de 805 x 193 x 302 mm. Se integrează ușor atât într-un decor modern, cât și într-unul clasic, asigurând o atmosferă plăcută și confortabilă.

Poze cu Osaka Nordic Inverter OHW12LT

Osaka Nordic Inverter OHW12LT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire de 12000 BTU este indicată pentru o locuință cu o suprafață cuprinsă între 24-35 mp, cât și pentru un birou cu suprafața de 20-30 mp. Capacitatea de încălzire este de 13000 BTU, astfel că zilele friguroase nu-ți vor afecta câtuși de puțin confortul. Consumă aproximativ 1153 W pentru a răci o cameră și 1055 W, pentru a o încălzi. Consumul este destul de bun, chiar mai mic comparativ cu alte modele mult mai scumpe.

Osaka Nordic Inverter OHW12LT se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce îl face un AC extrem de eficient.

Când vine vorba de funcții, modelul Osaka vine echipat cu cele mai eficiente și mai utile: ventilare, încălzire, dezumidificare (menține mucegaiul la distanță), sleep/night mode(pentru un somn odihnitor și liniștit) și funcția auto. Având în vedere prețul destul de mic, nici nu m-aș fi așteptat la mai mult de atât.

Un aspect interesant ar fi acela că aparatul de aer condiționat este destul de silențios, atinge doar 33 dB, ceea ce înseamnă că ar putea funcționa chiar și într-o locuință cu copii mici, fără a-i deranja nici măcar atunci când se odihnesc.

Kitul de instalare nu este inclus, dar poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa de energie A++ (răcire)
  • Preț bun
  • Silențios

Contra:

  • Aspect clasic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat