Sistem de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006

Cafeaua de dimineață reprezintă pentru mulți dintre noi un stil de viață. Ne dă energia necesară pentru a începe o nouă zi în forță. Dacă până acum câțiva ani ne puteam bucura acasă doar de cafeaua la ibric, iată că mai nou au apărut tot felul de esspresoare mai scumpe sau mai ieftine, pe măsura fiecărui buzunar, care să mulțumească până și cele mai exigente păreri.

Mai mult de atât au apărut și anumite sisteme de băuturi ce pregătesc în câteva clipe, cappucino, latte macchiato, espresso, chocochino, etc…. Și nu costă mult deloc. Vorbim de sistemul de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006 ce are un preț de aproximativ 195 lei (verifică preț actualizat)un preț mai mult decât decent aș spune eu.

Din punct de vedere al designului, aduce cu un pinguin, micuț și drăguț, ce ocupă foarte puțin spațiu. Îi veți putea găsi cu ușurință un colțișor în bucătărie. Este disponibil în mai multe nuanțe, însă mie cel mai mult mi-a plăcut varianta pe roșu cu negru.

Poze cu sistemul de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sistemul de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006 are o putere de 1500 W și o presiune de 15 bar, ceea ce înseamnă că se va descurca destul de bine în prepararea unor băuturi pe bază de cafea excelente. Capacitatea rezervorului de apă este de 0,6 l, cam micuță, dar având în vedere dimensiunea lui și prețul, consider că este suficient.

Se alimentează doar cu capsule speciale, din care rezultă băuturile speciale, cu care vă veți cuceri musafirii. Este destul de ușor de folosit, se introduce capsula în partea de sus, se umple rezervorul, și ceașca se poate umple cu diferite arome, în funcție de capsula selectată. Întreținerea este foarte ușoară, capsula o dată folosită, se aruncă, rezervorul de apă este detașabil pentru a putea fi curățat de eventualele depuneri de calcar, iar în partea de jos are o tăviță pentru picături, ce este detașabilă.

Cafea lungă, cappucină, latte macchiată, chicocinp, espresso și alte arome vă așteaptă să le testați cu noul aparat NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut

Contra:

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Ușurință în utilizare

NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006 este un sistem de băuturi mic și eficient, ce poate fi folosit cu ușurință.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.