NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 KP2205 – un barista mereu în bucătărie

Diminețile nu sunt întotdeauna cel mai fericit moment al zilei, dar acest lucru poate fi schimbat ușor cu ajutorul unei cești din băutura caldă preferată. NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 KP2205 este un sistem de prepare a băuturilor care îți va oferi un întreg meniu în fiecare dimineață, astfel încât să începi ziua vesel și plin de energie. Espressorul poate fi găsit în magazine la prețul de 449 lei(verifică preț actualizat). Dacă vrei să îl cumperi în rate, acestea încep din jurul sumei de 15 lei. Aparatul are un preț foarte bun pentru ceea ce știe să facă. Rețetele disponibile sunt variate, iar timpul de preparare este extrem de redus. Capsulele sunt pregătite pentru a oferi o cafea excelentă, pregătită exact după rețeta specifică. În plus, designul este cu totul aparte. Achiziția este una potrivită pentru iubitorii de cafea care doresc să se bucure în fiecare dimineață de o băutură de calitate.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Designul aparatelor pentru băuturi NESCAFE a devenit deja renumit, prin forma aparte a acestora. Pisică? Pinguin? Forma rămâne o enigmă, dar este cu siguranță impresionantă. Modelul de față este disponibil pe roșu, negru sau alb în combinație cu elemente metalice. Rezervorul de apă are un volum de 1.3 litri și se află pe spatele aparatului. Rezervorul este detașabil, așa că poate fi ușor umplut și curățat. În partea superioară este disponibilă o manetă pentru controlul manual al proceselor de preparare pentru băuturi calde sau reci.

Poze cu espressorul automat

NESCAFE  Dolce Gusto Melody 3 KP2205

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dozarea se poate face manual, indicând aparatului doar tipul de băutură dorit. Panoul de control este simplu de utilizat și plasat la îndemână. Acesta este prevăzut cu display LED. Este disponibilă și o tăviță metalică pentru suportul ceștilor și prevenirea picurării. Tăvița este reglabilă pe înălțime pe 3 niveluri, putând fi adaptată în funcție de mărimea ceștii. Vei putea pregăti o ceașcă la fiecare preparare, dar timpul este unul foarte redus. Atunci când aparatul este pornit, în doar 10 secunde acesta ajunge la temperatura optimă. Atunci când prepari cești în serie, una după alta, timpul devine și mai scurt, fiind de cel mult 5 secunde.

Aparatul Nescafe Dolce Gusto funcționează pe bază de capsule. Mai exact, pentru a prepara cafeaua e necesar să cumperi niște capsule speciale patentate de cei de la NESCAFE. Capsulele se găsesc în hypermarketuri. O capsulă este un pachet care conține cafea aflată la o anumită presiune, specifică fiecărei rețete. Atunci când introduci o capsulă, aceasta este perforată cu ajutorul unui ac, lăsând apa să pătrundă în cafeaua prăjită și măcinată. Presiunea pentru fiecare băutură este eliberată cu ajutorul unui disc din plastic. Băutura urmează apoi să curgă în ceașcă sau pahar. Este disponibil un sistem special pentru cappuccino. Vei fi surprins să vezi calitatea spumei. Odată cu aparatul vei primi și 6 capsule gratuit.

Presiunea totală este de 15 bari, iar puterea de 1500 W. Vei putea pregăti Caffe lungo, Cappuccino, Chocochino, Latte macchiato sau Espresso, putând alege o cafea în funcție de fiecare moment al zilei. Vei putea în același timp să prepari și băuturi reci. Aparatul se oprește automat după 5 minute, făcând posibilă economia de energie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • automat

Contra

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Vezi detalii

Design - 9.1
Performanțe - 8.9
Ușurință în utilizare - 8.9

9

O alegere delicioasă

NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 KP2205 este un espressor automat, ce funcționează cu capsule, iar tu îți vei putea prepara o băutură delicioasă în fiecare zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.