NESCAFE Dolce Gusto Drop Silver KP350B – te va cuceri din prima clipă

NESCAFE Dolce Gusto Drop Silver KP350B este un sistem de băuturi inovativ, ce te va cuceri prin design-ul său aparte, dar și prin gustul inconfundabil al unei cești de cafea bine preparată. Are un preț de aproximativ 799 lei(verifică preț actualizat), însă zilele trecute când mi-am aruncat un ochi peste oferta magazinelor, l-am găsit la o promoție foarte bună.

Din punct de vedere al designului, producătorul extrem de inspirat, realizează sistemul de băuturi sub forma unei picături de cafea, idee ce mi se pare genială. De o eleganță aparte, espressorul impresionează prin nu doar prin forma modernă, ci și prin calitatea materialelor utilizate. Partea superioară este complet neagră și mă duce cu gândul la conținutul unei cești de cafea, iar partea inferioară este realizată dintr-un plastic argintiu și duce cu gândul la o ceașcă.

Espressorul are dimensiuni destul de mici, de 275 x 310 x 380 mm și cântărește numai 4,2 kg, ceea ce înseamnă că nu îți va fi greu deloc să îi găsești un colțișor în bucătărie. Este extrem de ușor de utilizat. Afișajul de tip LED, îți indică momentul când băutura este preparată, ceea ce înseamnă că sistemul de băuturi poate fi folosit chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia.

Din punctul meu de vedere, espressorul poate constitui chiar și un cadou foarte interesant pentru o persoană dragă, ce este pasionată de gustul cafelei.

Poze cu NESCAFE Dolce Gusto Drop Silver KP350B

NESCAFE Dolce Gusto Drop Silver KP350B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul are o putere de 1500W și o presiune de 15 bar. Are capacitatea de a prepara o băutură de tip espresso sau cappuccino.

Acesta funcționează cu capsule speciale, Nescafe Dolce Gusto ce au arome diferite, astfel încât nu vei putea spune după o anumită perioadă că te-ai plictisit de gustul cafelei preparate.

Capsulele reușesc să scoată esența din cafea, prin reglarea automată a presiunii ce prece prin ele. În felul aceasta se obține o băutură perfectă și delicioasă de fiecare dată. Capsulele sunt sigilate individual, pentru păstrarea aromei de cafea intactă.

Espressorul are un rezervor cu o capacitate de 0,8 l, suficient încât să poți prepara mai multe cafele fără să fii nevoit să îl realimentezi. Având în vedere că espresorul funcționează cu capsule, acesta nu poate prepara decât o singură ceașcă, față de un espressor manual, ce are capacitatea de a prepara două cești simultan.

Întreținerea aaparatului nu este deloc dificilă. Tăvița de scurgere este detașabilă și ușor de spălat. Periodic este bine să îl decalcificați, pentru ca durata sa de viață să fie prelungită.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design inovativ și elegant,
  • prepară mai multe tipuri de cafea,
  • întreținere ușoară

Contra

  • capsulele nu sunt chiar ieftine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 9.2
Ușurință în utilizare - 9.4

9.5

O alegere inspirată

NESCAFE Dolce Gusto Drop Silver KP350B este un sistem de băuturi cu un design genial, ce te va cuceri printr-o cafea delicioasă, de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: 3.62 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.