MIELE CVA 6431 – un espressor profesionist

Este dimineaţă, trebuie să te trezeşti şi să mergi la muncă, trebuie să capeţi energia de care ai nevoie pentru această zi, iar acest lucru se face mult mai uşor dacă ai lângă tine un expressor MIELE CVA 6431. Acest espressor încorporabil se poate utiliza de către orice persoană care a citit modul de utilizare şi te poate ajuta indiferent dacă vrei să bei un cappuccino, o cafea scurtă sau lungă, un espresso sau un latte macchiato. Având în vedere specificaţiile si culoarea de inox care îl integrează perfect în orice bucătărie, putem spune că espressorul este soluţia ideală pentru oricine doreşte să savureze o cafea dimineaţa şi să aibă energia necesară întregii zile. Deşi preţul său de aproximativ  10.200 lei(verifică preț actualizatpoate genera unele reţineri cu privire la achiziţionarea sa, acesta este foarte căutat, iar stocurile sunt destul de limitate, astfel spus raportul preţ-calitate al espressorul este unul foarte bun, iar el merită fiecare bănuţ.

Uşurinţa cu care se poate utiliza acest aparat se poate observa încă de la aspectul general, un aspect modern, cu linii fine, şi o culoare potrivită pentru orice tip de mobilă, fie că vorbim despre una modernă sau clasică. Existenţa unui panou de control al funcţionării dispus în partea superioară te ajută să îl poţi controla, astfel avem în partea stângă butonul de pornire sau oprire, simbolurile care reprezintă imaginea produsului pe care urmează să îl obţii.

Poze cu espressorul automat

MIELE CVA 6431

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În partea centrală a acestui panou este dispus un afişaj LCD destul de mare pentru a putea observa ce băutură ai ales, dar şi timpul rămas până la prepararea acesteia precum şi informaţii suplimentare în cazul în care alegi să faci cafea sau un espresso aferent unui profil, profil creat anterior prin utilizarea butonului care ilustrează o persoană şi asocierea băuturilor pe care le preferă.

În partea dreaptă a panoului de control avem un buton rotund cu două săgeţi pentru selectare, un OK pentru confirmarea selecţiei dar şi o săgeată de revenire la meniul anterior. Tot în partea dreaptă mai avem şi butonul de setări al aparatului de unde poţi schimba limba în care să fie afişate informaţiile, modul de afişaj al orei, fixarea datei dar şi volumul bipului de avertizare când băutura este gata.

În ceea ce priveşte accesul la capsule, partea frontală se poate deschide cu ajutorul unui mâner ascuns vederii dispus în colţul din dreapta, sub panoul de control. Spaţiul necesar montării acestui aparat este destul de mare întrucât are o dimensiune de 37.2 cm x 59.5 cm x 31.3 cm.

Espressorul nu este recomandat doar de aspectul său general şi de modul prin care se integrează în orice casă, ci şi datorită specificaţiilor tehnice, fiind un espressor încorporabil automat, ce oferă posibilitatea de a selecta cantitatea de apă/cafea, poate încălzi apa sau laptele şi să asigure o presiune de 19 bari pentru cappuccino, având totodată o memorie de până la 10 profiluri de persoane ce îl utilizează.

Capacitatea rezervorului de apă de 1.5 l, iar a compartimentului de cafea de 20 capsule, un rezervor de lapte dar şi a unei ceşti pentru spumă de lapte, îl fac soluţia perfectă pentru o reuniune cu prietenii sau o mică petrecere în care fiecare are preferinţele sale în ceea ce priveşte un espresso, un cappuccino sau o cafea.

Întreţinerea sa este relativ uşoară întrucât este dotat cu un sistem şi program de curăţare automată, materialul din care este confecţionată râşniţa este oţel iar alimentarea se poate face şi cu cafea boabe.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • este încorporabil

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.9
Performanțe - 9.9
Ușurință în utilizare - 9.5

9.8

O alegere modernă

MIELE CVA 6431 este un espressor spectaculos, ce se potrivește unei bucătării moderne, dar mai ales unei familii cu dare de mână.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.