MIELE CM 6310 – performanţă chiar la tine acasă

Alegerea unui espressor de cafea este importantă pentru iubitorii aromei ce îți inundă papilele gustative întrucât, în funcţie de acest aparat, produsul este mai bun, mai cremos şi mai savuros. În prezent, există o gamă diversificată de espressoare de cafea încât, de cele mai mult ori, suntem puşi în dificultatea de a alege pe cel potrivit. Dacă eşti un băutor rafinat de cafea şi vrei să eviţi statul la coadă la cafenelele din oraş, poţi savura un espresso delicios şi la tine acasă, în propria bucătărie. O alegere foarte bună ar fi aceea a unui espressor automat cu o pompă cu presiune şi mai ales cu funcţia de măcinare a boabelor de cafea pentru o aromă deosebită. În acest sens, MIELE CM 6310 este o variantă profesională de espressor ce ne oferă toate specificaţiile enumerate mai sus. Preţul lui este de aproximativ 5750 lei(verifică preț actualizat). Deși prețul este unul piperat, este bine să știi faptul că vorbim de un espressor profesionist, ce te va ajuta să prepari o cafea excepțională.

Espressorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul său este unul modern, de culoarea neagră, cu interiorul argintiu, un aspect deosebit şi încântător pentru oricine va intra în bucătăria ta şi îl va observa. Dispune de un display tactil ce ne indică foarte uşor cum anume vom porni aparatul, cum selectăm băutura dorită, cantitatea de lapte şi, nu în ultimul rând, când anume dorim băutura, dispunând de funcţia pornire/oprire programabilă.

Poze cu espressorul automat

MIELE CM 6310

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Încă o funcţie inteligentă este aceea că displayul va transmite un mesaj specific atunci când rezervorul de apă va trebui umplut. Fiind un espressor de sine stătător, are dimensiunile şi greutatea pe măsură, astfel cântărind 9,9 kg.

Acest aparat automat poate prepara aproape orice fel de băutură, astfel veţi avea cafeneaua direct în casa dumneavoastră. Espresso, Cafea simplă, Lungo, Latte Macchiato, Cappuccino, Ristretto sau Caffe Latte sunt băuturile oferite de de espressorul MIELE direct în ceaşca dumneavoastră şi a partenerului, întrucât poate prepara două ceşti concomitent.

Rezervorul de 1,8 l şi capacitatea compartimentului de cafea de 300 grame sunt un atu atunci când veţi avea vizitatori, preparând fără oprire băuturile preferate ale fiecăruia. Pentru o cafea tare şi o cremă spumoasă, funcţia de setare a gradului de măcinare a boabelor şi a cantităţii de cafea împreună cu presiunea de 15 bari reprezintă o alegere perfectă.

Fiind un model evoluat din domeniu, are un rezervor din inox pentru lapte şi poate realiza un cappuccino sau latte machiatto la o singură apăsare pe buton, fără a muta ceaşca din poziţia iniţială. Automatul preia laptele condensat din vas, îl încălzeşte şi îl oferă sub formă de spumă de lapte peste care se toarnă un espresso.

De asemenea, dacă veţi dori să vă serviţi băutura caldă după o perioadă de la preparare, acest lucru este posibil întrucât are o suprafaţă de încălzire a ceştilor.

Pentru a nu vă obosi cu întreţinerea espressorului, acesta dispune atât de o funcţie de autocurăţare, cât şi de sistemele anticalcar şi de decalcifiere. Tot pentru o igienă optimă se pot detaşa rezervorul de apă şi ţeavă, astfel că veţi putea curăţa cât mai bine aparatul şi îl veţi proteja împotriva depunerilor de calcar şi dezvoltarea bacteriilor.

Espressorul automat cu râşniţă încorporată este un aparat performant de preparat cafea în casa celui care doreşte de fiecare dată o băutură asemenea cu cea de la cafenele.

Este recomandat şi la birou, dar şi în industria comercială datorită rapidităţii sale în prepararea băuturii selectate, dar şi a aromei pe care o aduce în fiecare ceaşcă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • ușor de folosit și de întreținut,
  • automat

Contra

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Performanțe - 10
Ușurință în utilizare - 9.7

9.9

Pentru o cafea irezistibilă

MIELE CM 6310 este un espressor profesional, ce îți va bucura papilele gustative în fiecare zi, cu o cafea bine preparată, cu o spumă bogată.

Vezi detalii
User Rating: 2.78 ( 25 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.