Melitta Caffeo Solo & Milk E953-101 – espressorul perfect

Melitta Caffeo Solo & Milk E953-101 este un espressor automat cu o capacitate de 1.2 l care vine cu un design diferit de aparatele de cafea produse de către compania Melitta. Prețul de 2000 RON a fost redus de la cei 2500 lei (verifică preț actualizatinițiali, însă aparatul destinat preparării cafelei de calitate este un dispozitiv elegant, cu multe funcții care pot fi personalizate și cu un sistem de selectare a cafelei specific Melitta.

Recipientul pentru prepararea cafelei are două compartimente, astfel încât espressorul este unul foarte practic, servind două persoane în același timp. Acesta este foarte ușor de curățat, este dotat cu un sistem de navigare foarte ușoară datorită unui mod intuitiv și un ecran elegant și, mai ales, este foarte eficient din punct de vedere energetic.

Melitta este una dintre companiile producătoare de espressoare profesionale care pune accentul pe sistemele ecologice, astfel încât poartă eticheta Mission Eco & Care de patru stele, pentru gradul de calitate și protecția mediului. Aparatul este renumit pentru prepararea unui capuccino perfect, prin adăugarea unei cantități de spumă de lapte foarte groasă prin dispozitivul atașat în partea laterală a aparatului.

Poze cu espressorul automat Melitta Caffeo Solo & Milk E953-101

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Melitta Caffeo Solo & Milk E953-101 are o capacitate de două cești a câte 135 de grame de băutură și se alimentează cu boabe de cafea în recipientul care, ulterior, va detecta volumul de cafea necesară fiecărui tip de băutură în parte. Puterea aparatului este de 1400 W, iar presiunea acestuia este de 15 Bar.

Display-ul de tip LCD oferă o experiență exclusivistă consumatorilor. Râșnița espressorului este încorporată, iar sistemul de curățare include și detartrare, prin programul automat care poate fi selectat din sistemul de navigare. Unitatea de brasare a acestuia este detașabilă și poate fi clătită foarte ușor, în așa fel încât cafeaua rămasă de la băuturile anterioare să nu afecteze gustul noilor cafele.

În funcție de preferințe, consumatorii de cafea își pot preseta preferințele, introducându-le în memoria espressor-ului, fără a fi nevoiți să selecteze același tip de cafea, cu aceeași intensitate și rețetă de fiecare dată. Sistemul de capuccino este unul din punctele forte ale acestui aparat, iar utilizatorii lui se mai pot bucura de o detectare automată a cantității de apă, o reglare electronică a acesteia, între 30 și 220 ml, o funcție de setare a gradului de măcinare, o funcție de setare a cantității de cafea și o funcție pentru decalcifierea automată.

Culoarea argintie a aparatului de cafea îl face foarte atrăgător, iar duzele reglabile se dovedesc a fi atât practice cât și foarte sofisticate ca design. Acest espressor sofisticat este potrivit atât pentru uzul în mediul profesional unde cafeaua de calitate este un factor important, cât și în uzul casnic sau în baruri și restaurante.

Melitta recomandă utilizarea cafelelor de calitate împreună cu acest tip de aparat de cafea, pentru o funcționare perfectă și un rezultat optim în ceea ce privește aroma, intensitatea și mirosul băuturii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță încorporată,

Contra:

  • preţul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Melitta Caffeo Solo & Milk E953-101 este un espressor automat ce are grijă să dea o savoare deosebită dimineților tale.

User Rating: 2.58 ( 98 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.