Melitta Caffeo CI E970-103 – un espressor inteligent

Espressorul Melitta Caffeo CI E970-103 este un aparat profesional destinat uzului profesional în prepararea cafelei care utilizează o tehnologie inteligentă, oferind posibilitatea creării rețetelor mai multor tipuri de cafele și a păstrării lor în memorie. Funcția My Coffee care este promovată de Melitta este ideală pentru cei care au o rutină zilnică și își păstrează obiceiul de a consuma același tip de cafea pe parcursul unei perioade lungi de timp. Astfel, Melitta ajută consumatorii să economisească timp și să se bucure de o cafea de calitate pe gustul lor în cel mai scurt timp posibil.

Astfel, aparatul permite și setarea tăriei cafelei,  a cantității de cafea și a cantității de spumă. Acest espressor cu o capacitate de 1.8 l are un design exclusivist, de culoare neagră, îmbogățit argintiu, iar prețul espressorului este de 3999 lei (verifică preț actualizat)redus de la 4999 lei, prețul inițial. Acesta dispune de un sistem de navigare foarte ușoară, prin butoane de control iluminate și un buton rotativ. Compania producătoare pune accent pe sistemele ecologice, astfel încât a adăugat funcții de reducere a consumului de energie acestui aparat. Profesionalismul acestui tip de espressor este recunoscut și în modul prin care acesta poate fi curățat automat, prin selectarea unui program sau manual, detașând unitatea de brasare.  

Poze cu espressorul automat Melitta Caffeo CI E970-103

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Puterea espressorului Melitta Caffeo CI E970-103 este de 1500W, iar presiunea este de 15 Bar. Espressorul se alimentează numai cu cafea boabe special alese pentru acest tip de espressor. Pot fi preparate două băuturi în același timp, a câte 135 de grame fiecare. Aparatul dispune de un sistem de decalcifiere, de un dispozitiv de spumare a laptelui, de un program pentru setarea cantității de cafea, un program pentru setarea gradului de măcinare, o funcție de autocurăţare, un sistem de detectare automată a cantității de apă, între 30 și 220 ml, posibilitatea memorării setărilor pentru diverse specialitati de cafea și oprire automată pentru economisirea energiei.

Aparatul de cafea dispune și de o tavă detașabilă, foarte ușor de curățat. Eticheta gradului de calitate este prezentă pe espressor și anume misiunea Eco & Care de patru stele. Cafeaua preparată de acest espressor este renumită pentru gustul intens, potrivit de fiecare dată și pentru autenticitatea rețetelor utilizate în prepararea băuturilor de tip latte macchiato și capuccino. Blocul de duze este compact și poate fi ajustat în funcție de înălțimea paharului, fiind ridicat sau coborât cu până la 140 mm.

Mai mult decât atât, consumatorii vor fi încântați să observe că iluminarea LED este diferită în funcție de fiecare tip de băutură ales înspre preparare, oferind nu numai un design excelent espressorului, dar în același timp ajută consumatorul să memoreze tipul de cafea consumată în funcție de culoare. După utilizare, întregul sistem poate fi curățat extrem de rapid și igienic de laptele rămas prin selectarea programului Easy Cleaning.

Cunoscătorii procesului de preparare a cafelei de calitate recunosc calitatea oferită de acest espressor care se adaptează ușor preferințelor a până la patru utilizatori, făcând din acesta un aparat potrivit și pentru spațiul casnic, dar și pentru cel profesional.

Păreri pro şi contra

Pro

 • design plăcut,
 • ușor de folosit,
 • pregătește mai multe tipuri de cafea,
 • râșniță încorporată,

Contra:

 • preţul nu este atât de accesibil

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Melitta Caffeo CI E970-103 este un espressor automat cu un design futurist ce se va potrivi atât unui cămin modern amenajat, dar și unui local mai micuț.

User Rating: 4.21 ( 1 votes)

Un comentariu

 1. Pal Lukacs Karoly

  Unde se poate repara Melitta Caffeo CI E970-103 – un espressor inteligent.
  Problema:
  Nu functioneaza de loc partea de pompare lapte. Deci nu pot face CAPUCINO sau LATE MACHIATO.
  Functia de apa calda scurge in tava de colectare si nu in pahar sau ceasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.