Melitta Caffeo Barista TS F750-102 – oferă cafelei o calitate supremă

Melitta Caffeo Barista TS F750-102 este un model de espressor de ultimă generație care oferă o varietate de posibilități iubitorilor de cafea. Cu un design elegant, minimalist, aparatul de cafea este unul automat care se găsește pe piață la prețul de 4800 lei (verifică preț actualizat), un preț redus față de cel inițial de aproximativ 6000 lei. Acest aparat de cafea poate fi utilizat atât în căminul utilizatorului cât și la locul de muncă sau într-un bar sau restaurant.

Așa cum sugerează și denumirea modelului, espressorul a fost construit cu scopul de a facilita prepararea cafelelor de calitate barmanilor profesioniști. Persoanele pretențioase, însă, vor fi extrem de mulțumite de calitățile acestui produs complex, datorită atenției pe care au oferit-o producătorii modului de preparare a cafelei. Acest aparat de cafea selectează automat tipul bobului de cafea și cantitatea cafelei și oferă 18 rețete de preparare a cafelei, rapid și la o calitate înaltă.

Pachetul conține și un dispozitiv de spumare și oferă posibilitatea de a prepara cafeaua cu o spumă de lapte absolut delicioasă. Ideal pentru a obține o spumă cât mai bogată, ar fi să folosiți un lapte cât mai gras. Cu puțină îndemânare veți reuși chiar să faceți mici desene în ceașca de cafea cu care vă puteți surprinde apropiații sau clienții în cazul în care îl utilizați în scop comercial. Aparatul Melitta are o capacitate de 18 litri și abilitatea de a prepara două cafele în același timp. Butoanele acestuia sunt touchscreen, are o culoare neagră și rame de culoare argintie. Iluminarea cu LED-uri îi dă aparatului un aspect profesional, de ultimă generație.  

Poze cu espressorul automat Melitta Caffeo Barista TS F750-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, espressorul are o putere de 1500 W, o râșniță încorporată, un sistem de decalcifiere, un dispozitiv de spumare, buton pentru setarea cantității cafelei, buton pentru setarea gradului de măcinare, o funcție de autocurăţare, abilitatea de a detecta în mod automat cantitatea de apă necesară, o funcție de oprire automată, posibilitatea de a memora setările pentru diferite specialități de cafea și posibilitatea reglării electronice a cantității de apă.

Acesta se alimentează cu cafea boabe și are o presiune de 15 Bar, putând să prepare deodată două băuturi a câte 135 de grame. Tehnologia Touch & Slide face din acest espressor un aparat de cafea extrem de ușor de utilizat, comod și elegant. Compania producătoare pune la dispoziția clienților săi cafea boabe, special concepută pentru uzul împreună cu acest aparat, astfel încât să satisfacă toate gusturile.

Cafeaua boabe potrivită pentru acest aparat se regăsește în diverse categorii precum Bella Cream Speciale, Bella Crema La Crema, Bella Crema Espresso sau Mein Cafe Mild Roast. Funcția My coffee ajută utilizatorul să seteze tăria cafelei, temperatura  și cantitatea de cafea, apă fierbinte sau spumă de lapte. Blocul compact de duze facilitează prepararea cafelei și a laptelui în acelasi timp, fără a exista nevoia îndepărtării ceștilor, acesta fiind ajustabil până la 140 mm, pentru paharele înalte.

Tava detașabilă a espressorului și rezervorul detașabil de apă îl fac foarte ușor de curățat și de întreținut, lăsând la o parte abilitatea de a se autocurăța cu abur.  Acesta este un aparat de cafea care respectă regulile ecologice, purtând și eticheta Eco&Care. Senzorii și multitudinea de abilități pe care le are espressorul îl transformă într-un aparat profesional de cafea, care poate mulțumi atât personalul barurilor și al restaurantelor cât și simplii iubitori de cafea, care nu se mulțumesc cu o cafea simplă.  

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • râșniță încorporată,
  • curățare cu abur,
  • LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Melitta Caffeo Barista TS F750-102 este unul dintre espressorele automate ce îți oferă un design exclusivist, ce impresionează prin aromele variate de cafea pe care le prepară

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.