MacBook Air 11’ – fiabilitate și putere

MacBook Air 11’  este un laptop subțire, ușor, dar suficient de rezistent pentru a-l lua cu tine oriunde mergi. În plus, este suficient de puternic pentru a face tot ceea ce îți dorești odată ce ai ajuns la destinația dorită. Are un preț de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare având în vedere că discutăm despre un gadget puternic și fiabil.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Din punct de vedere al designului deviceul are un finisaj din aluminiu mat, dar elegant, de culoare gri rece. De asemenea, în partea de jos păstrează cele patru picioare de cauciuc care vă ajută să obţineţi sprijin mai bine pe anumite suprafeţe (protejând în acelaşi timp laptopul) şi şuruburile minimaliste, care sunt plasate la periferie.

Poze cu laptopul MacBook Air 11’

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Beneficiază de un procesor Intel Core de a patra generație și Intel Graphics 5000 oferă acestui laptop o performanță înaltă. Dintre specificaţiile tehnice amintim procesorul Intel Core i5 (dual core), un model Haswell(care va ajută la îmbunătăţirea performanţelor în timp ce consumă mult mai puţin din baterie), tactat la o frecvență de 1,4 GHz. Memoria este de 4 RAM DDR3, însă poate suferi oricând un upgrade de până la 8 GB în cazul în care este nevoie de mai mult, iar în ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor, discutăm despre un SSD de 128 GB, ce oferă utilizatorului suficient spațiu pentru poze, filmulețe, fișiere, etc.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics 5000, ce permite utilizatorului să se bucure de o reacţie rapidă, care este foarte operativă atunci când vine vorba de multi-tasking. În ciuda fragilităţii sale aparente, din cauza corpului său uşor, deviceul se simte puternic atunci când se lucrează cu el, un sentiment ce a însoţit familia Apple aproape de la început, dar nu strică să îl mai lăudăm puţin.

Durata de viață a bateriei este absolut remarcabilă – până la 9 ore. Stocarea Flash este mai rapidă cu 45% decât generația precedentă. Noua tehnologie WiFi 802.11ac îți oferă o conexiune wireless de trei ori mai rapidă. Laptopul MacBook este mai receptiv și mai rapid ca niciodată. Fără îndoială, bateria laptopului MacBook Air 11’ merită propria sa secţiune. Apple a surprins pe toată lumea când a anunţat pe scenă că noul MacBook Air a fost capabil de a lucra intensiv până la 9 ore, ceea ce însemnă muncă de aproape o zi, fără a fi conectarea la baterie. Acesta este un aspect minunat pentru cei care lucrează muncă de birou, dar nu sunt neapărat ataşaţi de acesta şi îşi pot face practic serviciul de oriunde, cum sunt de exemplu, freelacerii. În plus mai are un avantaj şi anume faptul că e foarte uşor (1.08kg), fiind simplu de transportat dintr-un loc în altul.

Alte caracteristici interesante sunt camera WEB şi tastatura. Familia și prietenii te vor vedea mult mai bine datorită camerei HD FaceTime 720p. Un format widescreen ce le permite tuturor să intre în cadru, fără să fie nevoiți să se înghesuie în jurul ecranului. Iar tastatura  este confortabilă și naturală. Tastatura laptopului este retroiluminată, astfel încât poți tasta până și pe întuneric. Senzorul de lumină care este încorporat detectează schimbările de lumină astfel încât experienţa utilizării acestui laptop să fie de maxim efect în orice spaţiu v-aţi afla, în orice condiţii meteo.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul dispune și de 2 porturi USB 3.0, o ieșire audio, bluetooth și thunderbolt(pentru a conecta laptopul la cele mai noi dispozitive și ecrane). Pe partea de sonorizare, laptopul încorporează un sistem audio cu difuzoare stereo, ce redă un sunet clar, vibrant.

Displayul este un LCD LED de 11,6 inch, cu o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli. Ecranul este unul Glossy sau mai bine zis, strălucitor, ce împiedică folosirea device-ului în exterior, deoarece se reflectă lumina în el și practic nu se mai vede mare lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • Intel Core i5, Haswell,
  • cântărește numai 1,08 kg,
  • autonomie de până la 9 ore

Contra:

  • rezoluția putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

O alegere inspirată

MacBook Air 11’ este unul dintre laptopurile ce oferă portabilitate, fiabilitate și o autonomie foarte mare, facilitând în felul acesta activitățile oricărui tip de utilizator.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

3 comentarii

  1. Stick ul il il pot folosi pe acest calculator?

  2. Buna! Pe acest laptop pot sa mi instalez imprimanta ? Sau imi trebuie o imprimanta cu wifi/bluetooth?multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.