LG G Watch – un smartwatch rafinat

Atunci când tehnologia este cu un pas înaintea ta, înseamnă că trebuie să faci ceva ca să recuperezi dezavantajul, iar smartwatch-ul LG G Watch este dispozitivul care te ajută să faci acest lucru. Un ceas care are display-ul în permanenţă în funcţiune şi care te ajută să ştii atât ultimele ştiri, dar şi cele mai noi actualizări printr-o singură privire la acesta, astfel spus, doar îl priveşti şi eşti la zi cu ultimele ştiri. Având un dispozitiv modern, cu caracteristici foarte performante, nu mai trebuie decât să te hotărăşti dacă vrei să îl cumperi şi să fii în pas cu tehnologia. Preţul de 800 lei (verifică preț actualizat), la care îl poţi achiziţiona este şi el un avantaj, întrucât raportul preţ-calitate este unul foarte bun. În cele din urmă, trebuie să mai ştii faptul că, dacă îţi cumperi acest smartwatch, îl poţi folosi o zi întreagă datorită acumulatorului de 400 mAh.

Smartwatch-ul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex, Evomag și Quickmobile.

Smartwatch-ul alb este un accesoriu care se asortează oricărei ţinute pe care o porţi, dacă eşti la birou, dacă eşti la o plimbare sau acasă. Acest ceas te poate ajuta şi în cazul în care doreşti să practici sport, întrucât îţi poate arăta condiţiile meteo, precum şi posibilitatea de a ploua sau nu, ceea ce te ajută să iei o decizie dacă ieşi afară să alergi sau optezi pentru sala de fitness.

Poze cu smartwatch-ul

LG G Watch

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot un detaliu important este legat de faptul că pe ecranul ceasului cu o dimensiune de 3.79 x 4.65 x 0.99 cm poţi privi mesajele recepţionate, dar şi unele indicaţii de orientare. Nuanţa albă a acestuia nu înseamnă că nu poţi accesoriza ceasul cu ţinuta sau culoarea ţinutei pe care o porţi, întrucât utilizează o curea de 2.2 cm şi poţi să foloseşti o gamă variată de modele, de la clasic la modern şi de la simplu la complex. Nici greutatea nu trebuie neglijată, întrucât avem de purtat la mână doar 63 de grame.

Privind performanţele acestui ceas, avem de spus destul de multe, de la faptul că este compatibil cu orice telefon până la faptul că este dotat cu Bluetooth 4.0. De menţionat este şi faptul că acesta poate fi controlat prin comenzi vocale, astfel, dacă spui ”ok Google” porneşte motorul de căutare şi poţi afla informaţii despre cele mai diversificate lucruri, de la mâncare, la filmul care rulează la cinematograf sau chiar scorul unui meci de fotbal. Faptul că este certificat ca şi rezistent la apă şi la praf te ajută să scapi de grija că ai putea să îl uiţi pe mână când vei merge la duş sau că se poate uda atunci când plouă.

Alte caracteristici importante sunt cele legate de sistemul de operare cel mai modern, Android Wear, dar şi de procesorul Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz. Dacă vrei să stochezi anumite date pe care să le ai tot timpul la îndemână, este de ştiut faptul că ai la dispoziţie o memorie internă de 4 GB, o memorie RAM de 512 MB, dar şi o mufă microUSB. Aceste caracteristici te asigură şi de o funcţionare foarte bună a acestuia, dar şi a aplicaţiilor pe care le rulează. Alte detalii sunt legate de prezenţa accelerometrului, a giroscopului şi a compasului, aceste lucruri ajutându-te să primeşti indicaţii cu privire la poziţia ta, dar şi indicaţii de orientare în oraş.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegant,
  • procesor Qualcomm Snapdragon
  • preț accesibil

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 9.2
Performanțe - 9.4

9.2

O alegere accesibilă

LG G Watch este un smartwatch elegant, ce poate fi purtat atât de bărbați, cât și de femei, cu funcții interesante, pentru a-ți ușura activitatea de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.