LG F12B8NDA7 – un model accesibil, din clasa de eficientă energetică A+++

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.7
Design - 8
Eficiență energetică - 9.1
Eficiență de stoarcere - 9.2

8.8

O alegere SMART

LG F12B8NDA7 este o mașină de spălat rufe Slim cu un preț destul de accesibil, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++.

Vezi în magazin
User Rating: 2.2 ( 4 votes)

LG F12B8NDA7 este o mașină de spălat rufe extrem de eficientă, potrivită pentru un buget mediu. O poți găsi în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1569 lei (verifică preț actualizat ), un preț just, ținând cont de caracteristicile date.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinelor online Altex si Evomag

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat rufe se prezintă cu un aspect modern, elegant, cu finisaje bine realizate. În partea superioară este accesorizată cu un panou de control bine pus la punct. În partea dreaptă se poate observa un display de tip LED, ce indică timpul rămas până la finalizarea ciclului de spălare, dar și viteza de centrifugare și gradele la care sunt spălate rufele. În centru se remarcă selectorul de programe, ce funcționează prin rotire, iar în stânga, sertarul pentru detergent. Modelul LG este unul Slim, cu o adâncime de numai 45 cm, ceea ce înseamnă că se va potrivi nu doar sub blatul din bucătărie, ci chiar și pe un hol îngust, fără să ocupe o suprafață prea mare.

Poze cu LG F12B8NDA7

LG F12B8NDA7

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 6 kg, ceea ce înseamnă că vei putea spăla o capacitate destul de generoasă de rufe, însă este puțin probabil să poți spăla o pilotă voluminoasă. Are o viteză maximă de stoarcere de 1200 rpm, oferind rezultate excelente. Rufele nu vor mai avea nevoie să stea prea mult timp întinse pe culme la uscat.

Având în vedere că se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, consumul de energie este unul extrem de mic, de numai 171 kW/an, ceea ce face ca modelul LG să fie unul dintre cele mai economice de pe piață.

Numără 13 programe de spălare, de la cele clasice: bumbac, sintetice, delicate, lână, la cele dedicate: Baby Care(pentru că pielea bebelușilor este extrem de sensibilă și necesită o atenție sporită), Skin care, Duvet, Intensive 60, etc.

Beneficiază de funcția Smart Diagnosis, ce te ajută să identifici o posibilă problemă în faza ei incipientă, astfel încât să o poți soluționa cu ușurință. Datorită funcției de programare întârziată, tu vei decide ora la care îți dorești să înceapă ciclul de spălare.

LG F12B8NDA7 este silențios în timpul spălării, atinge un nivel de zgomot de 54 dB, însă pe durata centrifugării crește până la 74 dB, producând un zgomot similar alarmei de la telefon.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică A+++,
  • 13 de programe de spălare
  • Functie Smart Diagnosis

Contra:

  • destul de zgomotoasă în timpul centrifugări

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.