LG 55EG920V – încă în topuri, chiar dacă face parte din generația 2015!

Ne-am obișnuit deja ca LG să ne surprindă în mod plăcut atunci când vine vorba de televizoare. Dacă modelul 55EG910V cu ecran OLED curbat, 3D și rezoluție Full HD a fost și este în continuare un TV destul de apreciat în rândul utilizatorilor care pun accentul pe calitatea imaginii, ce să mai spunem de 55EG920V care vine cu același OLED Curbat dar cu 4K Ultra HD?

De această dată imaginea redată este una de top și, dacă punem la socoteală și celelalte caracteristici tehnice și superioare, observăm că avem de-a face cu un TV menit să facă pe plac chiar și celor mai pretențioși dintre noi. Cu alte cuvinte, cam are de toate, chiar și un preț accesibil, care reflectă în mod corect dotările modelului LG 55EG920V, de aproximativ 7970 lei(verifică preț actualizat). Mulți vor spune că prețul este piperat, dar să nu uităm că avem de-a face cu un OLED, cea mai scumpă tehnologie laora actuală, când vine vorba de TV-uri.

Design Slim – elegant, în stilul LG

Mai știi televizoarele de-acum câțiva ani cu rame de câțiva centimetri grosime, cu aspect grosolan, tub și difuzoare laterale? Ei bine, nimic din ceea ce caracteriza acele modele nu se regăsește la televizoarele noi, mai ales la LG-urile care merg pe un desig slim și foarte elegant. Ramele modelului 55EG920 sunt curbate și foarte subțiri, carcasa din aluminiu fiind ușor îndoită la colțuri pentru a-i da rigiditate și rezistență. Acestui TV îi stă bine așezat pe o comodă elegantă, spijinindu-se pe suportul din dotare, de care este atașat printr-o bucată transparentă de plexiglas.

Poză cu LG 55EG920V

LG 55EG920V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonală generoasă, display OLED și imagini de calitate superioară

Diagonala de 139 cm este impresionantă și grație rezoluției 4K, 3840 x 2160 pixeli de care beneficiază acest televizor LG. Rezoluția este de patru ori mai mare decât cea Full HD, iar imaginile redate au o claritate deosebită, culorile vii și naturale, detaliile profunde, precum și nuanțele intense de negru definind perfect experiența vizuală de excepție. Ecranul este curbat, conferind o experiență imersivă inspirată din cinematografe.

Pixelii auto-iluminați permit o afișare naturală a culorilor, îmbunătățind experiența vizuală. Indiferent că te uiți la un documentar sau urmărești serialul preferat, te vei simți propulsat în miezul acțiunii.

Despre culori putem afirma că sunt extrem de clare, vibrante, contrastul este uimitor. E o plăcere să urmărești emisiunile preferate pe acest TV, iar dacă ai răbdare și cauți pe YouTube videoclipuri filmate în 4K, te vei delecta cu o experiență surprinzătoare. Dacă vrei să urmărești un film care are o rezoluție Full HD trebuie să știi că acest TV face un upscaling destul de bun și îți oferă șansa unei imagini clare și foarte calitate.

OLED + 4K = imagini impecabile

Dintre caracteristicile superioare de imagine – plus cele 3D – amintim: Dynamic Clear White, Pixel Dimming, Resolution Upscaler, Tru 4K Engine, Color Enhacer, 24p Real Cinema, Triple XD Engine, Ultra Luminance.

LG 55EGV920V te poartă în lumea imaginilor reale! Ai tot ce-ți poți dori: culori, contrast, viteză de răspuns incredibilă.

Un TV inteligent are un sistem de operare pe măsură

Web OS 2.0 este creat pentru ca utilizarea TV-ului să fie ușoară și plăcută, experiența vizuală fiind una de excepție. Îți alegi super ușor conținutul pe care dorești să-l vezi sau aplicațiile pe care vrei să le testezi, cu ajutorul telecomenzii și a-l interfaței accesibile.  

Sistemul audio vine în completarea imaginilor de calitate

Sunetul este impecabil, însă cei 20 W pentru mine par a fi insuficienți, având în vedere diagonala generoasă a televizorului. Mi-aș fi dorit un sistem mult mai puternic, mai ales că în prezent sunt televizoare cu sisteme ce au o putere și de 60W, pentru diagonale mai mici. Așadar cei pretențioși, cu siguranță vor opta pentru un soundbar.

Conectorii sunt așezați pe laterala din stânga a carcasei: ieșire audio digitală/optică, 2 intrări USB 2.0, un conector USB 3.0,  intrare video composite, intrări component, intrări Scart/RGB, 3 porturi HDMI care suportă semnal 4K la 60 Hz, conectori pentru rețea LAN/Wi-Fi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant, curbat și Ultra Slim
  • OLED
  • Smart TV
  • 4K
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Imagine - 10
Conectivitate - 9.3

9.7

O alegere premium

Dacă îți dorești să ai parte de o experiență vizuală similară celei dintr-un mini-cinema, cu imagini clare, culori naturale și un negru profund atunci LG 55EG920V ar putea fi alegerea potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.