LG 55EG910V – Smart TV 3D, cu ecran curbat și tehnologie OLED

Ce înseamnă un televizor perfect? Pentru fiecare dintre noi, perfecțiunea are o altă definiție. Unii sunt în căutarea unui televizor simplu, cu caracteristici tehnice moderate și nu sunt pretențioși când vine vorba de adaosuri tehnologice, în timp ce alții caută perfecțiunea tocmai în detaliile speciale și tehnologiile de ultimă generație. Noi îți prezentăm astăzi un model, ce întrunește aproape toate calitățile. Este vorba despre LG 55EG910V, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 6479 lei(verifică preț actualizat). Dacă era și 4K, atunci cu siguranță ar fi reușit să satisfacă chiar și cele mai mari pretenții când vine vorba de alegerea unui TV.

Design Art Slim pentru un TV destul de competent

Pentru că LG ne-a obișnuit cu televizoare nu doar performante, ci și foarte elegante, modelul LG nu face excepție de la regulă. Vine cu un ecran curbat, ce oferă acea experiență imersivă inspirată din cinematografe. Designul Art Slim cu care se laudă acest televizor aduce o notă de eleganță tehnologiei inovative. Ecranul OLED cu ale sale imagini senzaționale se armonizează cu designul subțire. Este un model care se pretează livingurilor moderne și tradiționale deopotrivă. Poate fi așezat pe o comodă TV sau poate fi montat pe perete însă, atenție, spre deosebire de alte modele, acesta nu este compatibil cu sistemele de prindere VESA, ci necesită unul OTW150, ceva mai costisitor decât VESA.

Poză cu LG 55EG910V

55EG910V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Imaginile clare te propulsează în mijlocul acțiunii!

Pixelii OLED sunt auto-iluminați, deoarece se pot aprinde și stinge individual? Această caracteristică favorizează o gamă minunată de contrast, de la cel mai aprins alb până la cel mai intens negru și oferă imaginii o profunzime incredibilă. Afișarea culorilor este cât se poate de naturală, îmbunătățind semnificativ experiența de vizualizare. Fie că vizionezi un film sau un documentar, totul ți se va părea atât de real încât te vei simți parte din acțiune.Tot pixelii auto-iluminați sunt responsabili pentru cea mai intensă nuanță de negru, perfectă pentru redarea scenelor întunecate care acum sunt mult mai clare și mai bogate în detalii.

Momentele pline de acțiune din timpul filmelor sau, de ce nu, din timpul evenimentelor sportive sunt susținute de funcția Clear Motion care, prin incredibila viteză de răspuns, oferă o claritate perfectă imaginilor dinamice.

Am fost surprinsă de faptul că noul LG beneficiază de tehnologia 3D, în condițiile în care majoritatea producătorilor au renunțat la ea. Totuși sunt convinsă că mai sunt și câțiva pasionați de 3D, care s-au bucurat la aflarea acestei vești. Televizorul vine la pachet cu două perechi de ochelari pasivi 3D.

Smart TV-ul rulează sistemul de operare Web OS versiunea 2.0, un sistem de operare prietenos și rapid. Tot ce ai de făcut este să te relaxezi, să te așezi confortabil în fața generosului display de 139 cm și să te bucuri de multitudinea de aplicații disponibile.

Rezoluția Full HD va fi suficientă pentru cei mai puțin pretențioși atunci când vine vorba de calitatea imaginii, însă cei pretențioși și cu dare de mână, cu siguranță vor prefera să mai pluseze puțin la preț și să opteze pentru modelul LG 55EG920V, ce beneficiază de o rezoluție 4K.

Pe parte de sonorizare, LG 55EG910V vine cu cu două ieșiri a câte 10 W fiecare, ce oferă un sunet clar, echilibrat, însă nu atât de puternic pe cât m-aș fi așteptat, ținând cont de diagonala sa generoasă. Cel mai probabil vei opta pentru un soundbar sau pentru un sistem home cinema, ce te va ajuta să te bucuri din plin de calitățile unui asemenea TV.

La capitolul conectivitate, găsim cam aceleași porturi pe care deja suntem obișnuiți să le vedem la majoritatea televizoarelor cu ceva pretenții: conexiune rețea LAN, PC Audio In, SCART pentru cei ce încă nu au renunțat la bătrânul video cu casete, ce făcea ravagii prin anii '90, Audio digital out, CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale, 3 intrări USB, o intrare video composite, 3 porturi HDMI, minijack căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant, curbat și Ultra Slim
  • OLED
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică
  • nu este 4K

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.8
Imagine - 8.5
Conectivitate - 9.1

9.1

O alegere inspirată

LG 55EG910V este un TV OLED, cu ecran curbat și o diagonală generoasă, ce beneficiază de o rezoluție Full HD și ar putea fi o alegere excelentă atunci când vine vorba de living.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.