LG 32LN5400 – preț mic, specificații excelente

Tehnologia LED la ora actuală ne oferă cea mai bună imagine în ceea ce priveşte televizoarele, prin urmare reprezintă un punct extrem de important în alegerea unui astfel de gadget, iar dacă gadgetul face parte din ultima gamă a celor de la Samsung cu atât mai mult veţi fi mulţumiţi de alegerea făcută.

Unul din televizoarele din această gamă este LG 32LN5400 ce vine la un preţ de aproximativ 1150 lei (verifică preț actualizat), un preţ extrem de rezonabil ţinând cont de faptul că este un televizor de ultimă generaţie și că are o diagonală de 81 cm.

În ceea ce priveşte designul acestui televizor, s-a mers pe o linie destul de simplă, elegantă dar totodată plăcută. Se sprijină pe un picior în formă de trapez, ce poate fi înlăturat cu uşurinţă în caz că doriţi să îl poziţionaţi pe peretele camerei. Greutatea de 7 kg vă permite să îl mutați cu ușurință în orice colț al casei doriți. Deja vă tentează să îl achiziţionaţi? Să aruncăm totuşi un ochi şi asupra părţii tehnice.

Poze cu televizorul LG 32LN5400

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

LG 32LN5400 este un televizor cu o diagonală de 81 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, ce face parte din generația 2013 a producătorului. O alternativă puțin mai ieftină a acestui model este televizorul LG 32LN536B, ce vine cu specificații similare, mai puțin în ceea ce privește calitatea imaginii, ce are o rezoluție HD.

Acum vă veţi bucura mai mult ca oricând de imagini clare, ce utilizează culori cât mai vii şi mai aproape de cele reale, şi asta datorită caracteristicilor cu care este dotat, şi anume: Triple XD Engine, 24p Real Cinema, Picture Wizard II și MCI Dinamic 100.

Bun dacă partea legată de imagine a fost lămurită, suntem convinşi că sunteţi interesaţi să aflaţi cum se descurcă şi în ceea ce priveşte sunetul. Încorporează două difuzoare de 10W şi datorită funcţiilor Dolby Digital, Virtual Surround și Clear Voice II, filmele vor căpăta o altă nuanţă, iar muzica o veţi simţi mult mai puternic şi mai intens. Cu siguranţă veţi remarca o creştere în claritatea vocii, ce vă va determina să urmăriţi cu mai multă plăcere emisiunile preferate sau melodiile favorite.

LG 32LN5400 dispune şi de tuner digital încorporat DVB-T/C ce vă va ajuta să recepţionaţi canalele în format HD, fără a mai instala un receiver extern, ce necesită și multe cabluri inestetice. Pe partea de conectivitate veţi regăsi 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Scart,  intrare component, ieşire audio digitală şi Slot Ci.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

LG 32LN5400 ar putea să se încadreze în standardele unui client destul de pretenţios. Raportul calitate-preţ este extrem de bun, prin urmare achiziţia lui se va dovedi o alegere potrivită pentru întreaga familie.

User Rating: 4.2 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.