Televizor LED LG 32LN536B

Dacă până acum un an televizoarele SMART aveau preţuri destul de ridicate pentru o mare parte de utilizatori, iată că a venit şi vremea mult aşteptată, în care aceste dispozitive pot şi achiziţionate şi contra unor sume mai mici. În această categorie se încadrează şi televizorul LG 32LN536B. 

Are un preţ de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), un preţ extrem de bun, mai ales că vorbim de un Tv ce aparţine unui brand destul de renumit şi face parte din cea mai recentă generaţie de device-uri lansată. Din punct de vedere al design-ului vorbim de un televizor destul de elegant, ce se sprijină pe un picior sub formă de trapez. Acesta poate fi înlăturat cu uşurinţă, în cazul în care vreţi să vă creaţi mai mult spaţiu în cameră şi să îl montaţi pe perete.

Poze cu televizorul LG 32LN536B

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul LG 32LN536B este un TV cu o diagonală de 81 de cm, ce promite să ofere momente de relaxare în compania celor dragi. Display-ul este un LED cu rezoluţie  HD de 1366 x 768, iar acest lucru nu ar trebui să ne mire, vorbim de un televizor cu preţ mic, deci nu putem avea nici pretenţii să aibă cele mai bune dotări. Performanţele sale se bazează pe caracteristici de imagine precum: MCI 100, Triple XD Engine, Picture Wizard II, Noise Reduction, Real Cinema 24p ce au rolul de a îmbunătăţii claritatea şi ajută la reglarea conţinutului de culoare.

Experienţa vizuală este îmbogăţită de două difuzoare de 10W, ce utilizează caracteristici precum: Dolby Digital
DTS, Virtual Surround, Clear Voice II, Sound Optimizer, pentru ca fiecare utilizator să beneficieze de cea mai plăcută experienţă în faţa televizorului.

La capitolul conectivitate, LG 32LN536B  vine cu o paletă destul de generoasă pentru preţul său, mai exact, dispune de: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare component şi player multimedia integrat. Bineînţeles că dispune şi de un tuner digital, dar asta nu mai este o noutate, cred că toate televizoarele de ultimă generaţie au aşa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • preţ excelent,
  • HDMI

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagin
Design
Conectivitate

LG 32LN536B este unTV ce aparţine generaţiei de televizoare 2013 a producătorului corean şi face parte din categoria low-budget.

User Rating: 4.74 ( 4 votes)

Un comentariu

  1. Din punctul meu de vede nu mi se pare un televizor care sa merite prețul care îl are.. Are claritate excelentă.. Are ieșire HDMI, păcat ca nu poți conecta un sistem de sunet la el.. Trebuie ca sistemul sa aibă dvd.. Televizorul are doar intrare.. Nu și ieșire..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.