Review LG 32LH6047 – un Smart TV numai bun pentru dormitor

”Smart”, auzim tot mai des termenul acesta atunci când vine vorba de device-uri, iar televizoarele e musai să se înscrie în această categorie, în cazul în care ne dorim să ținem pasul cu tehnologia. Și dacă mai adăugăm și un preț rezonabil, atunci deja vorbim de un televizor mai mult decât atractiv. LG 32LH6047 este unul dintre modelele care se înscriu în această categorie. Smart, finuț și cu un preț de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat). Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG și ai posibilitatea chiar să îl achiziționezi în rate lunare de 86 lei.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Cel și evoMAG.

Impresionează din prima clipă printr-un design elegant, cu o ramă din plastic Ultra subțire, panoul are o grosime de aproximativ 10 cm și se sprijină pe doi suporți în formă de ”V” tot din plastic. Îmi place să văd că producătorii au renunțat la acele standuri voluminoase și robuste, care nu făceau decât să strice aspectul unui televizor. În cazul modelului de față, trevuie să știi că este compatibil VESA 200 x 200, ceea ce înseamnă că poți renunța la cele două picioare, pentru a monta TV-ul pe un suport TV de perete. Dimensiunile sale sunt de 733 x 483 x 170 mm și cântărește numai 5,5 kg, așa că nu îți va fi deloc complicat să îl muți în cazul în care îți plac reamenajările dese sau vrei să urmărești un meci de fotbal cu prietenii în curte. Vine cu o telecomandă clasică, cu care te vei acomoda rapid, chiar și în cazul în care nu ai mai intrat în contact cu un LG până în prezent.

Poză cu LG 32LH6047

 

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul coreenilor, ce face parte din generația lansată în 2016, este unul dintre cele mai apreciate modele din gama sa. Are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și o diagonală de 80 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit în special pentru un dormitor. Ca și idee distanța recomandată dintre privire și TV este de 3 x diagonala televizorului, deci în cazul de față vorbim de 240 m. În cazul în care îți dorești acest model pentru living, există soluții, același model vine disponibil și pentru diagonale mai mari, de pildă:

  • LG 49LH6047 la o diagonală de 123 cm, cu prețul de 2557 lei
  • LG 55LH6047 la o diagonală de 139 cm, cu prețul de 2699 lei.

Televizorul este un Smart TV, ce rulează sistemul de operare webOS 3.0, cu o interfață prietenoasă și ușor de utilizat. Din punctul meu de vedere webOS 3.0 este sistemul de operare cel mai ușor de utilizat. Din meniul care îți apare în partea inferioară a ecranului, vei putea jongla ușor prin aplicații.

Modelul coreenilor vine echipat cu tehnologia de procesare Triple XD Engine, responsabilă pentru culorile vibrante, pentru un contrast bun, dar și pentru imaginile mai detaliate.

Sonorizarea este neașteptat de puternică, avem două ieșiri a câte 20 W fiecare, cu tehnologia Virtual Surround Plus. Sunetul nu este distorsionat nici atunci când volum atinge cote înalte, avem și un bas echilibrat, în concluzie modelul LG primește încă o bilă albă și la acest capitol.

Pe spate avem toată partea de conectică: 2 porturi USB 2.0, o intrare component, 3 porturi HDMI, minijack-ul pentru căști, o ieșire audio digitală, conexiunea LAN și slotul CI+ pentru cardul ce decodează canalele digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • Full HD
  • Smart TV
  • sonorizare puternică

Contra:

  • lag-uri în aplicația de YouTube

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Imagine - 8.9
Conectivitate - 8.7

8.8

O alegere accesibilă

LG 32LH6047 este un Smart TV cu o diagonală numai bună pentru dormitor, 80 cm. Are o rezoluție Full HDși un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.