Lenovo ThinkPad Yoga – un ultrabook cu performanțe impresionante

Seria de ultrabook-uri Lenovo Yoga este renumită pentru dimensiunile reduse și pentru faptul că reușește să păstreze, în același timp, niveluri de performanță și autonomie a bateriei ridicate. În cazul Lenovo ThinkPad Yoga, design-ul folosit este de tip Flip and Fold de 360 de grade. Păstrând tradiția seriei, ultrabook-ul poate fi folosit în modurile laptop, tabletă, tend și stand, pentru fiecare tehnologia Lenovo Transition adaptându-se, comutând setările și blocând tastatura. Prețul pentru acest dispozitiv performant este de aproximativ 6200 lei (verifică preț actualizat).

Ultrabookul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Device-ul este un gadget multifuncțional cu performanțe impresionante, util pentru lucru, distracție și mobilitate. Tastatura este, de altfel, extrem de confortabil de folosit, beneficiind de proiectare ergonomică și iluminare. Astfel că vei putea utiliza ultrabook-ul chiar și în spații mai slab luminate, fără a fi afectat modul de lucru în vreun fel. Mai mult de atât, laptopul are și o funcție de blocare a tastaturii atunci când comutați între moduri, așa încât se elimină posibilitatea tastării accidentale. Ultrabookul este ușor și subțire, cu o grosime de 2,21 mm și o greutate de doar 1.57 kg, ceea ce îi conferă portabilitate.

Poze cu ultrabookul Lenovo ThinkPad Yoga

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este un LCD LED Multi-touch Screen, ce suportă până la 10 puncte de atingere optimizat pentru sistemul de operare Windows 8. Cu o rezoluție Full HD şi tehnologia IPS avansată, ecranul asigură unghiuri de vizualizare diverse. Rezoluția permite ca în programele de editare foto precum Adobe Photoshop CS6, detaliile să fie clare chiar și fără zoom-in. Ecranul cu IPS oferă culori strălucitoare și permite vizualizarea videoclipurilor de cea mai înaltă calitate, la 1080p.

Ultrabookul vine cu un procesor Intel Core i5-4300U, însoțit de un procesor grafic Intel HD Graphics 4400, tactat la 1,9 GHz. În cazul aplicațiilor mai solicitante frecvența poate ajunge chiar și la 2,9 GHz. Device-ul se va dovedi un sprijin excelent în ceea ce privește activitatea ta de zi cu zi.

Capacitatea de memorie este de 8 GB DDR3, suficient chiar și pentru un utilizator ceva mai pretențios și are și un SSD de 256 GB, ceea ce consider că va satisface gusturile oricăruia dintre noi. Dotările fac lucrul în multitasking eficient, iar utilizatorul poate rula cele mai noi jocuri și aplicații fără lag. Sistemul rulează Microsoft Windows 8.1 de 64 de biți.

Lenovo ThinkPad Yoga include programul Yoga Picks, care sugerează diferite aplicații pentru fiecare mod de configurare. Spre exemplu, modul stand este util pentru vizualizarea de filme și videoclipuri, în timp ce modul tent este orientat spre gaming. Toate recomandările Yoga Picks sunt însoțite de link-uri pentru downloadare în Windows Store. În ceea ce privește porturile, ultrabook-ul are un port HDMI, o ieșire audio, una pentru microfon și două pentru USB 3.0. În plus, ultrabook-ul dispune și de cititor de carduri.

La nivel multimedia, boxele modelului ThinkPad Yoga oferă un sunet stereo de calitate cu ajutorul tehnologiei Dolby Home Theater v4. Camera WEB este HD, înregistrând până la 720p. La nivelul conectivității, ultrabook-ul dispune de Wireless, Bluetooth 4.0 și posibilitatea de conectare la rețele LAN. Bateria are o autonomie de până la 8 ore de lucru, iar în standby ajunge și la 30 de ore, astfel că nu o să vă lase baltă nici măcar în călătorii.

Pentru ca munca să se desfășoare în condiții mult mai bune, iar timpul de lucru să fie diminuat, acum ai posibilitatea să îți alegi un stilou digital, ce îți asigură o experiență naturală de scris și totodată fluentă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • display cu touchscreen,
  • 8 GB RAM,
  • SSD de 256 GB,
  • autonomie mare,
  • Windows 8.1

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Lenovo ThinkPad Yoga este un ultrabook cu 4 moduri de utilizare, astfel ca tu să te poți bucura de acest device atât când vrei să lucrezi, cât și în momentele de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.