Laptop Lenovo ThinkPad T530i

Lenovo se vrea a fi un brand ce pune accent pe ideile inovatoare ale fiecărui om. Pe acest lucru se bazează şi politica de promovare a acestui brand. Uneori ideile ne vin când ne aşteptăm mai puţin şi în locurile cele mai inedite. Important este că laptop-urile Lenovo te ajută să stochezi aceste idei şi să le dezvolţi.

De aceea m-am gândit ca astăzi să vă prezint laptopul Lenovo ThinkPad T530i. Vine la un preţ de aproximativ 3800 lei (verifică preț actualizat), destul de mare, motiv ce m-a făcut curioasă să îl descopăr. Ca şi design se merge pe o linie clasică şi totodată elegantă. Palm rest-ul se prezintă cu inserţii de linii fine ce încântă privirea utilizatorului. Se prezintă pe o nuanţă de negru carbon, mat ce din punctul meu de vedere îl evidenţiază şi îi pune şi mai mult în valoare designul.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo ThinkPad T530i

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Despre Lenovo ThinkPad T530i pot spune că este un laptop business, ce dispune la interior de un procesor Intel Core i3, model Ivy Bridge 3110M,  tactat la o frecvenţă de 2.40GHz, un cache de 3072KB. Memoria RAM este de 4GB, dar poate fi upgradată până la 8 GB, cu condiţia să fie tot DDR3. Inconvenientul ar fi că va trebui să înlocuiţi memoria din dotare cu una mai mare fiindcă vine doar cu un singur slot.

Hard disk-ul are o capacitate satisfăcătoare ca să spun aşa, însă rulează cu o viteză de 7200rpm. În ceea ce priveşte placa video, vorbim de un chipset integrat Intel HD Graphics 4000, ce se va descurca excelent în activităţile office şi multimedia. Aş putea spune că se descurcă decent şi în cazul jocurilor, însă nu este recomandat pentru cele de ultimă generaţie.

Pe partea de conectivitate, Lenovo ThinkPad T530i dispune de cam tot ce are nevoie un laptop, şi anume: cititor de carduri 4 în 1, cameră WEB HD de 720p, două difuzoare stereo de 2W, ce dezvoltă un sunet de excepţie, două porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0, şi VGA.

Display-ul de 15.6 inch este un LCD iluminat cu tehnologia LED şi are o rezoluţia de 1366 x 768, ce vă permite să urmăriţi filmele în format HD.  Tastatura chiclet este usor de curăţat şi ajută la o tastare rapidă, iar blocul numeric este de mare folos celor ce lucrează cu cifrele.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesorul Intel Core i3 3110M,
  • tastatură ergonomică,
  • design atractiv,
  • USB 3.0

Contra:

  • lipsă bluetooth,
  • nu are placă video dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Lenovo ThinkPad T530i este ideal pentru o utilizare office şi multimedia şi promite să nu dezamăgească nici în cazul unui gaming ocazional.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.