Lenovo ThinkPad T440p – putere și fiabilitate

Îţi doreşti un laptop performant, dar care să se bucure totodată de un design atractiv? Ei bine aş zice să încerci un laptop Lenovo, mai exact modelul Lenovo ThinkPad T440p, excelent pentru cei ce îşi iniţiază o afacere şi sunt mai tot timpul în mişcare. Preţul este de aproximativ 5800 lei (verifică preț actualizat), un preţ nu tocmai la îndemâna oricui, dar  care cu siguranţă se justifică prin performanţă.

Ca şi design pot spune că cei de la Lenovo au ales să meargă pe o linie simplă, dar elegantă, cu finisaje bine realizate, ce vă vor sublinia stilul modern. Tastatura ergonomică, cu taste bine distanţate vă oferă o tastare rapidă şi vă sporeşte confortul în utilizare. Greutatea de doar 2,13 Kg. îl face să fie uşor de strecurat în geanta de zi cu zi şi lesne de transportat.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo ThinkPad T440p

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Lenovo ThinkPad T440p vine echipat cu un procesor Intel Core i5, de ultimă generaţie, Haswell, model 4200M, construit pe arhitectura de 22 nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2,5 Ghz(dar asta nu înseamnă că îi sunt afectate performanţele) şi dispune de un cache de 3072 KB. Memoria RAM este de 8 GB DDR3, dar poate fi upgradată până la 16 GB şi are o capacitate a hard disk-ului de 1 TB, ce rulează cu o viteză de rotaţie de 5400 rpm şi de asemenea are şi un SSD de 16 GB pe care puteţi instala sistemul de operare.

Procesorul este completat de chipset-ul dedicat NVIDIA GeForce GT 730M de 1 GB, ce recomandă laptopul atât pentru o utilizare office şi multimedia, cât şi pentru jocuri cu grafică avansată. Cred că aşa se şi justifică preţul destul de mare al laptopului.

Display-ul este un LCD LED cu o diagonală de 14 inch şi are o rezoluţie de 1600 x 900, ce vă permite să urmăriţi filme în format HD fără nici o problemă. Pe partea de conectivitate veţi regăsi un cititor de carduri, o cameră WEB  HD de 720p, HDMI, patru porturi USB 3.0, şi bluetooth. Dispune de două difuzoare stereo ce dezvoltă un sunet clar și puternic, pentru ca utilizatorul să se bucure de o experiență audio interesantă.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • cititor de amprentă,
  • hard disk de 1 TB,
  • 8 GB de RAM DDR3

Contra:

  • preţul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Lenovo ThinkPad T440p este un laptop cu specificaţii de top, ce promite să vă ofere sprijinul dorit în timpul activităţilor office şi multimedia şi vă asigură clipe de relaxare cu jocurile cele mai interesante şi mai noi.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.