Laptop Lenovo ThinkPad Edge E531

Ne place să dispunem de laptopuri performante care să ne uşureze munca cât mai mult,de aceea astăzi vă prezentăm laptopul Lenovo ThinkPad Edge E531. Vorbim de un laptop fiabil, ce vine la un preţ deloc mic, de aproximativ 4010 lei (verifică preț actualizat), un preţ ce mă face curioasă să îl descopăr.

Pe partea de design se ştie că cei de la Lenovo merg pe o linie simplă, dar totodată modernă. Un alt detaliu care mi-a atras atenţia la acest laptop este eleganţa desăvârşită în care este prezentat, vine pe o nuanţă de negru, uşor texturat pe capac, ce sugerează un stil bine definit şi un rafinament aparte.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo ThinkPad Edge E531

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Lenovo ThinkPad Edge E531 vine cu o configuraţie foarte puternică, un procesor Intel Core i7 3632QM, tactat la o frecvenţă de 2.2 GHz şi un cache de 6144 KB. Procesorul este susţinut de memoria RAM de 8 GB DDR3, ce poate fi extinsă la 16 GB pentru cei ce consideră că au nevoie de mai mult. Hard disk-ul are o capacitate extrem de generoasă, de 1 TB ce funcţionează la 5400 rpm. Dacă vi se pare insuficient, puteţi opta oricând pentru un hard extern.

Display-ul are o diagonală clasică de 15,6inch şi o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce recomandă utilizarea laptopului atât pentru activităţi office şi multimedia, cât şi pentru cele mai solicitante jocuri.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Lenovo ThinkPad Edge E531 vine cu 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, HDMI, VGA, un cititor de carduri 4 în 1 şi bluetooth.

Experienţa vizuală este îmbogăţită de cele două difuzoare stereo, de 4 W. Este destul de uşor, de 2,44Kg, ceea ce îi conferă portabilitate.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător
  • procesor Intel Core i7 3632QM
  • 8 GB RAM DDR3,
  • USB 3.0,
  • bluetooth,
  • hard disk de 1 TB

Contra:

  • sistem de operare FreeDOS

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Laptopul Lenovo ThinkPad Edge E531 vine cu o configuraţie foarte bună şi promite să nu dezamăgească indiferent de situație. Raportul calitate-preț îl recomandă celor ce își doresc un laptop bun.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.