Lenovo IdeaPad Z510 – performanțe excelente

Te pregăteşti să intri în lumea afacerilor şi ai nevoie de un laptop performant, care să îţi asigure suportul necesar activităților zilnice? Ei bine vin în întâmpinarea voastră cu modelul Lenovo IdeaPad Z510, ce promite să se încadreze standardelor voastre, oferindu-vă suportul necesar în orice clipă. Preţul său este de aproximativ 3370 lei (verifică preț actualizat), dar dacă vă grăbiţi, îl puteţi găsi la ofertă zilele acestea.

Ca şi design pot spune că se încadrează în categoria laptopurilor elegante şi moderne, ce poate fi considerat cu ușurință un ultrabook. De ce spun asta? În primul rând este portabil, cântărește numai 2,2 kg, ceea ce îl face ușor de transportat, iar aspectul său este unul rafinat.

Carcasa neagră se îmbină în mod armonios cu partea metalică de la interior, iar tastatura chiclet asigură o tastare plăcută și silențioasă. De asemenea are şi tastatură numerică, ce vă uşureză munca legată de activitatea office.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo IdeaPad Z510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Performanţele laptopului Lenovo IdeaPad Z510 sunt susţinute de procesorul Intel Core i7, Haswell, un model din ultima generație de procesoare, 4702MQ, ce este construit pe arhitectura de 22 nanometri, şi funcţionează la o frecvenţă de 2.2Ghz, cu un cache de 6144 KB. Are o memorie RAM de 8 GB DDR3, suficient pentru o utilizare decentă. Hard disk-ul SATA are o capacitate de stocare a informaţiilor destul de generoasă, de 1 TB. Vine cu un display LCD LED, ce are o diagonală standard de 15,6inch şi o rezoluţie de 1366 x 768.

Procesorul este completat de placa video dedicată, NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, ce recomandă utilizarea laptopului atât pentru activitățile office și multimedia, cât și pentru un gaming senzațional.

Pe partea de multimedia Lenovo IdeaPad Z510 vine cu un DVD RW, două boxe stero JBL, ce folosec tehnologia Dolby Advanced Audio și Dolby Home Theater, un cititor de carduri şi o cameră WEB HD pentru ca discuțiile cu cei dragi să fie mult mai plăcute. La capitolul porturi are o conexiune USB 2.0 şi două 3.0, HDMI și VGA. Acum puteţi transfera cu uşurinţă datele din telefon în laptop datorită faptului că dispune si de bluetooth.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • 8 GB de RAM,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • 2 porturi USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Acceptabil

Pentru cei ce sunt în căutarea unui laptop cu o configuraţie bună, Lenovo IdeaPad Z510 se va înscrie cu siguranţă în standardele voastre, pentru a vă ajuta în desfăşurarea activităţilor zilnice fără probleme.

User Rating: 4.95 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.