Lenovo IdeaPad Z51-70 – un laptop premium cu boxe JBL

Lenovo IdeaPad Z51-70 este un laptop cu o configurație puternică, potrivit pentru activități solicitante. În ciuda acestui aspect, laptopul poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 3399 lei(verifică preț actualizatsau pentru cei ce și-l doresc, dar totuși nu și-l pot permite, există și varianta ratelor lunare, ce ajung la 174 lei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Lenovo este cunoscut ca fiind un brand ce creează laptopuri rezistente, fiabile. Prin urmare, în cazul în care optezi pentru acest model îți pot spune că vei avea parte de un laptop nu doar puternic, ci și unul rezistent. Din punct de vedere al designului, laptopul afișează un aspect simplist, dar rafinat, cu mult bun gust. Carcasa este realizată din aluminiu, ce îi pune în valoare eleganța, și de îndată ce îi ridici clapeta, te întâmpină o tastatură chiclet completă. Tastatura este una ergonomică, destul de joasă, ceea ce înseamnă că nu este zgomotoasă și asigură confortul necesar potrivit pentru sesiunile îndelungate de tastare.

Poze cu Lenovo IdeaPad Z51-70

Lenovo IdeaPad Z51-70

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile sale sunt de 384 x 24,5 x 265 mm și cântărește 2,3 kg. Prin urmare avem de-a face cu un laptop portabil, ușor de strecurat în geantă, atât pentru ședințe, cât și pentru călătorii.

Puterea laptopului este antrenată de procesorul Intel Core i7, 5500U, un procesor Broadwell, construit pe arhitectura de 14 nm, ce funcționează la o frecvență de 2,4 GHz pentru sarcinile uzuale, ajungând până la 3 GHz pentru activitățile solicitante.

Memoria RAM este de 8 GB DDR3, suficient încât să satisfacă chiar și cele mai pretențioase păreri. Capacitatea de stocare este de 1 TB, ceea ce înseamnă că va trebui să te străduiești destul de bine să consumi acest spațiu, dar dacă îți place să faci filmări, poate pentru a le urca pe Youtube sau poate pentru prieteni, atunci poți avea nevoie și de un HDD extern.

Placa video dedicată este un model AMD R9 M375 de 4 GB DDR3, ce face ca laptopul să se descurce excelent pe partea office, multimedia, dar și pe partea de gaming. Astfel că vei putea utiliza laptopul pentru activitățile de zi cu zi, dar și pentru distrație și relaxare.

Display-ul are dimensiunile standard, de 15,6 inch, dar cu o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile detaliate, bogate, vor fi o adevărată încântare. Ecranul este Anti-Glare(Mat), oferindu-ți posibilitatea de a utiliza laptopul poate chiar în vacanță pe terasă, fără ca lumina soarelui să se reflecte în display.

La capitolul conectivitate, laptopul dispune de o gamă variată de conectori: DVD RW, o cameră WEB HD 3D, de 1.0 MP(pentru o interacțiune mai realistă și conversații mai plăcute), un cititor de carduri, un port HDMI, două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date extrem de rapid), un port USB 2.0, VGA(permite conectarea unui monitor) și bluetooth.

În ceea ce privește sonorizarea, laptopul din seria Z vine cu difuzoare integrate JBL, ce răsplătește utilizatorul cu un sunet premium.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design premium,
  • procesor Intel Core i7,
  • boxe JBL,
  • rezoluție Full HD,
  • HDD de 1 TB

Contra:

  • nu are sistem de operare Windows 10 preinstalat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.3
Performanțe - 9.1

9.3

O alegere puternică

Lenovo IdeaPad Z51-70 este un laptop puternic, dotat corespunzător atât pentru activități office, cât și pentru un gaming interesant.

Vezi detalii
User Rating: 3.21 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.