Laptop Lenovo IdeaPad Z500

Laptopul Lenovo IdeaPad Z500 este unul din laptopurile de top ale acestei mărci, fapt pentru care am decis că merită să vi-l prezint. Într-adevăr are un preţ destul de măricel, de aproximativ 3600 lei (verifică preț actualizat), însă mă gândesc că trebuie să se justifice într-un fel anume.

Bun, să începem cu design-ul, care îmi atrage atenţia prin eleganţă şi rafinament. Interiorul este argintiu şi încadrează perfect o tastatură chiclet neagră ce vă va oferi o experienţă plăcută şi silenţioasă în tastare, oridecâte ori veţi utiliza laptopul. Pentru cei ce vor să folosească deviceul pentru aplicaţii office, este de menţionat faptul că Lenovo IdeaPad Z500 dispune şi de tastatură numerică, ceea ce vă va fi de mare ajutor în munca voastră.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo IdeaPad Z500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă din punct de vedere al design-ului putem spune despre Lenovo IdeaPad Z500 că ne-a convins de faptul că merită achiziţionat, ei bine vreau să punctez că nici pe partea tehnică nu se dezice. Vine cu un procesor Intel Core i7, 3612QM, ce are o frecvenţă de 2.1 GHz şi un cache de 6144KB.

Procesorul este ajutat de memoria RAM de 8 GB DDR 3, suficientă pentru o utilizare decentă, dar în cazul în care totuşi vi se pare insuficientă puteţi opta pentru un upgrade de până la 16 GB. Capacitatea de stocare a datelor este destul de generoasă, de 1 TB. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB şi este ideală atât pentru activităţile office şi multimedia, cât şi pentru jocuri cu grafică avansată.

Display-ul este un LCD LED mat de 15,6inch, cu o rezolţie de 1366 x 768 ce va reda perfect filmele în format HD. De asemeni dacă vi se pare totuşi că ecranul este mic, puteţi conecta un monitor mai mare la laptop prin conexiunea HDMI. În ceea ce priveşte conectivitatea,  Lenovo IdeaPad Z500 stă destul de bine, are DVD RW, difuzoare stereo de 4W, cititor de carduri 2 în 1, o cameră WEB de 1.0MP, 1 port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0, un port HDMI, VGA şi bluetooth, necesar pentru un transfer rapid al fişierelor din telefon pe laptop.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design atrăgător,
  • procesor Intel Core i7, 3612QM,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M,
  • USB 3.0

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Extraordinar

Deşi Lenovo IdeaPad Z500 are preţul destul de mare, pot spune că şi-l merită pe deplin prin designul si configuraţia sa complexă. Pentru cei cu un buget mai mare, care sunt dispuşi să investească într-un astfel de gadget, le pot spune că își vor asigura un partener de nădejde în ceea ce privește activitatea de zi cu zi.

User Rating: 4.47 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.