Laptop Lenovo IdeaPad Y510P

Proiectat pentru afaceri mici, ce sunt la început de drum, dar în acelaşi timp şi pentru o utilizare office intensă, laptopul Lenovo IdeaPad Y510P oferă suportul necesar în oricare din aceste situaţii şi nu numai.

Cu o configuraţie de top, acest laptop vine la un preţ de aproximativ 4650 lei (verifică preț actualizat), un preţ nu tocmai la îndemâna oricui. Din punct de vedere al design-ului, Lenovo IdeaPad Y510P arată extraordinar de bine. Finisajele de excepţie, dar şi materialele foarte calitative asigură durabilitatea şi fiabilitatea acestui laptop. Aspectul metalic mat, asigură o senzaţie de performanţă la cote înalte, pe măsura componentelor de la interior.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Poze cu laptopul Lenovo IdeaPad Y510P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Performanţele ridicate ale laptopului Lenovo IdeaPad Y510P sunt asigurate de procesorul Intel Core i7,4700MQ, un model Haswell, de ultimă generaţie ce funcţionează la o frecvenţă de 2,4 GHz şi este realizat cu ajutorul tehnologiei de 22nm. Are 8 GB de RAM DDR3, şi poate fi suplimentat până la 16 GB, iar hard disk-ul are o capacitate de 1 TB şi funcţionează cu o viteză de rotaţie de 5400 rpm. În plus are şi un SSD de 8 GB pe care puteţi instala sistemul de operare.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce GT 750M de 2 GB, ce te va ajuta atât în desfăşurarea activităţilor office şi multimedia, cât şi în cazul unui gaming de excepţie. Display-ul este un LCD LED de 15,6inch şi are o rezoluţie Full HD, ce vă va permite să urmăriţi filme şi clipuri de o claritate excepţională .

În ceea ce priveşte conectivitatea, Lenovo IdeaPad Y510P vine cu două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mult mai rapid), un port USB 2.0, HDMI, VGA, bluetooth şi o cameră WEB HD de 720p ce asigură conversaţii video extrem de plăcute cu persoanele dragi. Sunetul este întreţinut de cele două boxe stereo ce încorporează tehnologia Dolby Home Theater v4, pentru a vă oferi o atmosferă plăcută.

Confortul este asigurat de tastatura antistropi şi cea numerică, dar totodată şi de autonomia de până la 6 ore, ce permite flexibilitate în utilizarea lui. Mai mult de atât tastatura este iluminată, ceea ce vă va permite utilizarea laptopului fără nici o problemă chiar şi în spaţii slab iluminate.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ atractiv,
  • procesor Intel Core i7,4700MQ,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • tastatură chiclet iluminată

Contra:

  • hard disk-ul are o viteză de rotaţie destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Sunteţi pe punctul de a porni o afacere şi aveţi nevoie de un laptop care să vă ofere suportul necesar? O variantă demnă de luat în calcul ar fi laptopul Lenovo IdeaPad Y510P ce întruneşte aceste calităţi, oferindu-vă suportul tehnic de care aveţi nevoie.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Salut. Detin acest model de laptop Lenovo B590 cu acelasi procesor, aceeasi placa video de 1 Gb, 8 GB Ram si HDD de 1 Tb. Am vizionat acum vreo 2 saptamani un film Hd de 720p fara nicio problema, iar de cateva zile cand incerc sa vizionez ceva sacadeaza incontinuu si se blocheaza la filme. Am facut update la placa video si drivere sunt la zi. As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu un sfat. Merci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.