Laptop Lenovo IdeaPad G510

Nu m-aş fi gândit vreodată că cei de la Lenovo mă vor surprinde atât de plăcut în ceea ce priveşte un laptop. Ei bine pot spune că laptopul Lenovo IdeaPad G510 s-a dovedit a fi o reală surpriză pentru mine. În primul rând m-a impresionat designul atrăgător, ce face ca laptopul Lenovo IdeaPad G510 să se compare cu unul de tip Premium. Are un preţ de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), destul de accesibil după părerea mea.

Vine cu finisaje foarte bine realizate şi materiale de cea mai bună calitate, iar carcasa de culoare neagră încadrează subtil sigla producătorului. Dispune de tastatură completă, de tip chiclet, ce conferă o experienţă plăcută în momentul tastării şi totodată uşurează activitatea office.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Lenovo IdeaPad G510

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Lenovo IdeaPad G510 vine cu o configuraţie destul de bună: un procesor Intel Core i3, 4000M, ce are o frecvenţă de 2.4 GHz şi un cache de 3072KB. Memoria RAM este de 4GB DDR3, iar capacitatea hard disk-ului este destul de generoasă, de 1 TB, mai mult decât suficient pentru o utilizare normală.

Faptul că laptopul vine cu o placă video dedicată, un chipset AMD Radeon HD 8570 de 2 GB, îl recomandă nu numai pentru o utilizare office şi multimedia, ci şi pentru jocuri cu o grafică solicitantă. Display-ul este un LCD LED de 15,6 inch cu o rezoluţie, ce vă permite să urmăriţi filmele în format HD.

Bateria pe 6 celule îi conferă o autonomie destul de mare, de până la 5 ore, ce îl face ideal chiar și pentru călătorii. În ceea ce priveşte conectivitatea Lenovo IdeaPad G510 dispune de o gamă destul de generoasă, mai exact: 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, bluetooth, cititor de carduri, cameră WEB HD de 720p şi două difuzoare stereo ce utilizează tehnologia Dolby Advanced Audio.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • placă video dedicată,
  • tastatură chiclet,
  • hard disk de 1 TB

Contra:

  • nu are rezoluție Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Dacă iniţial am spus că mă surprinde plăcut design-ul laptopului Lenovo IdeaPad G510, acum pot spune că m-a cucerit prin caracteristicile sale. Consider acest laptop o investiţie bună ce acoperă în mare parte nevoile utilizatorului.

User Rating: 4.48 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.