Laptop Lenovo IdeaPad G500

Eşti în căutarea unui laptop performant, dar ţi-ai dori să nu te coste prea mult această investiţie? Ei bine Lenovo îţi propune o soluţie excelentă, şi anume modelul Lenovo IdeaPad G500, ce vine cu o configuraţie de top, la un preţ de aproximativ 2850 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun dacă luăm în considerare configuraţia dată.

Din punct de vedere al designului, pot spune că se bucură de un aspect plăcut, elegant, cu finisaje bine realizate şi materiale de excepţie. Simplitatea sa, brăzdată de un model fin texturat , face ca rezultatul final să fie unul de excepţie.

Poze cu laptopul Lenovo IdeaPad G500

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La interior Lenovo IdeaPad G500 dispune de o motorizare puternică, şi anume un procesor Intel Core i7, 3612QM, realizat pe arhitectura de 22nm, ce este tactat la 2,1 GHz. Procesorul este completat de placa video dedicată AMD Radeon HD 8750 de 2 GB, ce recomandă laptopul atât pentru o utilizare office şi multimedia, cât şi pentru jocuri de ultimă generaţie, cu o grafică ceva mai solicitantă.

Vine cu o memorie RAM de 4GB, suficientă pentru o utilizare normală şi o unitate de disk hibridă, ce combină capacitatea unui hard disk, cu viteza unei unităţi solid state. Datorită acestui lucru, fişierele pot fi accesate cu 80% mai repede decât o unitate clasică, astfel că timpul de răspuns este mult diminuat şi modul de lucru mult mai alert.

Display-ul LCD LED VibrantView are o rezoluţie HD şi dispune de o diagonală de 15,6 inch. În ceeea ce priveşte conectivitatea, Lenovo IdeaPad G500 vine cu două porturi USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid), un port USB 2.0, HDMI, cititor de carduri 2 în 1, şi o cameră WEB HD de 720p. Experienţa vizuală este îmbunătăţită de cele două difuzoare stereo ce utilizează tehnologia Dolby Advanced Audio.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • procesor Intel Core i7,
  • placa video dedicată,
  • USB 3.0,
  • HDMI

Contra:

  • nu are rezoluţie Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Lenovo IdeaPad G500 este un ideal pentru cei ce au nevoie de un laptop cu caracteristici de top, pentru care să nu aloce o sumă extrem de mare. Cu siguranţă modelul Lenovo IdeaPad G500 se va dovedi un adevărat sprijin până şi pentru cel mai pretenţios utilizator.

User Rating: 2.73 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.